Annonce
Bjerringbro

Campingplads inviterer alle og enhver til marked: En ekstra gulerod til at gå en tur herud

I løbet af denne sommer indbyder Bamsebo Camping ved Ulstrup for første gang alle interesserede - uanset om man bor på pladsen - til markedsdag hver onsdag. Foto: Johan Gadegaard
Hver onsdag hen over sommeren inviterer Bamsebo Camping til markedsdag. Her er alle velkomne til at komme og gøre en god handel - uanset om man ligger på pladsen, eller om man kommer langvejs fra.

Ulstrup: Børn i badetøj pjasker i poolen, forældrene spiser en is, og to storsnakkende cykelkvinder kommer trillende ned ad grusvejen. Nede for enden driver Gudenåen rart og roligt forbi, og på samme måde er der rart og roligt på campingpladsen.

Følelsen af sommer er klar og tydelig på Bamsebo Camping denne onsdag. Alle hytter og glampingtelte er booket, og campinggæsterne er også dukket op i stor stil med både vogne og telte, fortæller ejer Iben Pedersen.

Men i år er der noget på pladsen, som ikke er, som det plejer. På "torvet" har en god håndfuld kræmmere nemlig taget plads, og her bliver der solgt alt fra porcelæn og træfigurer til bamser, skønhedsprodukter og smykker. Campingpladsen indbyder nemlig hver onsdag eftermiddag gennem hele højsommeren til markedsdag. Det gør den for at skabe mere aktivitet i de varmeste uger, hvor mange er på ferie.

- Vi syntes, at der skulle ske noget - både for vores gæster på pladsen og for dem, der går forbi torvet og eksempelvis bare kommer forbi i kano. Og så er det også for byen og omegnen. Alle er velkomne, siger Iben Pedersen.

- Om sommeren er alt i forvejen lukket ned, og Hovedgaden er meget tom og stille. Der sker ikke så meget, men nu er der en ekstra gulerod til at gå en tur herud - ud over isen selvfølgelig.

Annonce

Om sommeren er alt i forvejen lukket ned, og Hovedgaden er meget tom og stille. Der sker ikke så meget, men nu er der en ekstra gulerod til at gå en tur herud - ud over isen selvfølgelig

Iben Pedersen, ejer, Bamsebo Camping

Også café og fisk

Tidligere år har der også været holdt nogle mindre markedsdage på campingpladsen ved Ulstrup, men denne sommer er første gang, at det er blevet en ugentligt tilbagevendende begivenhed, hvor alle er velkomne.

Både campinggæster og folk fra lokalområdet har givet pladsens ejere masser af gode kommentarer med på vejen for initiativet til markedsdagene.

- De siger allesammen, at det er en supergod idé, og tit og ofte siger de også, at der jo ikke sker så meget ellers hen over sommeren, siger Iben Pedersen, som denne onsdag selv står med en bod, hvorfra hun sælger keramik for en veninde og roser fra Blomstertorvet i Ulstrup.

Ved siden af hende står Aase Christensen omgivet af tøj fra sin forretning Butik MA, som til daglig holder til ved Hvorslev. Hun har kendt Bamsebos ejerpar i mange år, så hun var let at lokke, da hun fik tilbuddet.

- Jeg synes, at det er super at være her, og det er rigtig hyggeligt. Min butik har kun åbent to gange om ugen - lørdag og mandag - så jeg kan bruge de her dage til at komme af med nogle af mine rester, siger hun og tilføjer, at hendes salg på Bamsebo Camping indtil videre er gået godt.

Markedsdagene på campingpladsen fortsætter hver onsdag til og med den 7. august. Ud over markedsdagene inviterer campingpladsen også til café og livemusik hver fredag, og om mandagen kommer fiskebilen fra HP Fisk forbi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Fodbold For abonnenter

DR's Liniger og Muminovic følger kvindelandsholdet i Viborg: - En følelse af at vende hjem

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce