Annonce
Rundt om Viborg

Campingvært: Sæsonen bliver måske bedre end frygtet

Hessellund Sø-camping har på grund af coronakrisen ikke haft den forsæson, man havde håbet på. Men helt elendigt har det dog ikke været, lyder meldingen fra campingchef Jørgen Hansen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Meget er allerede gået i vasken i 50-års-jubilæumssæsonen for en lokal campingplads. Men chefen ser lys forude - også i år.

Hessellund: - Jamen, vi er jo i gang, og bededagsferien gik egentlig udmærket.

Jørgen Tang Hansen, vært og medejer af Hessellund Sø-camping ved Karup, har ikke armene over hovedet over en sæsonåbning, som på grund af coronakrisen bestemt er blevet helt anderledes end forventet for blot nogle måneder siden.

Omvendt går det heller ikke så skidt, som frygtet for en månedstid siden, hvor påsken mildt sagt var "katastrofal" for campingpladsen ved Karup Å.

- Vi har ikke haft så mange gæster som sidste år. Det giver næsten sig selv. Men vi har mange fastliggere, som bakker os godt op, siger Jørgen Tang Hansen.

Det kræver dog ekstra arbejde med rengøring og afspritning konstant og alle vegne. Og samtidig er omsætningen rent økonomisk under det vanlige, blandt andet fordi campingpladsens cafe ikke kan holde åben for tiden.

Det samme gælder swimmingpoolen, men det har dog endnu ikke været det store problem, for badesæsonen er knap nok begyndt.

- Vi håber snart at få klar besked om, hvornår vi kan åbne poolen, siger campingchefen.

Annonce
Vi har ikke haft så mange gæster som sidste år. Det giver næsten sig selv

Jørgen Tang Hansen, chef på Hessellund Sø-camping

Vender stærkt tilbage

Samlet set regner han med, at godt vejr og medvind i forhold til genåbningen af samfundet så nogenlunde kan redde en sæson, der ellers har hængt i laser.

Mens Jørgen Tang Hansen har forhåbninger om, at de almindelige campingaktiviteter kommer i gang i denne sæson, så er blandt andet den planlagte jubilæumfest - Hessellund Sø-camping fylder i år 50 - opgivet. Festen skulle have været holdt først i juni. Og det årlige Karup Å Marked med koncertdag er også forlængst aflyst.

- Men vi satser på at komme stærkt tilbage næste år. Både med at fejre jubilæet og med at holde å-markedet, siger han.

Campingchef Jørgen Tang Hansen er forsigtig optimist i forhold til, at sæsonen 2020 alt i alt kan blive nogenlunde for Hessellund Sø-camping. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce