Annonce
Danmark

Chefredaktør: Nyhederne skal jo ud - avisbudene er bevæbnet med handsker og håndsprit

Peter Orry, ansvarshavende chefredaktør i Jysk Fynske Medier

Kære læser

Det halve Danmark er lukket ned i krigen mod coronavirus, men det gælder ikke Jysk Fynske Medier. Vi træffer selvfølgelig som alle andre virksomheder store beslutninger i disse dage. Den vigtigste har været, at vi vil udkomme med vores journalistik som normalt i alle vores medier, fordi der mere end nogensinde er behov for god journalistik, når Danmark er i krise.

Derfor arbejder alle vores journalister videre med at lave vigtige historier, lige som vores medierådgivere er i kontakt med annoncørerne, så de kan få deres kommercielle budskaber ud. Vi arbejder dog ikke helt, som vi plejer. Vi har selvfølgelig fulgt opfordringen om at lade så mange som muligt arbejde hjemmefra. Derfor vil kilder og annoncører opleve, at journalister og medierådgivere oftere vil ringe frem for at opsøge fysisk kontakt. Vi har desværre også set os nødsaget til at lukke vores kontorer for gæster udefra for at reducere smitterisikoen.

Jysk Fynske Medier er hovedejer af Danmarks nye taleradio, Radio4. Også radioen sender selvfølgelig, men ikke helt som normalt. Sendeplanen er lavet om, så nyheder og aktualitet fylder mere, mens coronaen hærger. I weekenden kommer to nye aktualitetsprogrammer, hvor vært Claus Elgaard vil give lytterne opdateringer og perspektiver på situationen. Programmerne sendes lørdag og søndag fra 8.05 til 10 og igen fra 14.05 til 16.

Alle Jysk Fynske Mediers nyhedssites arbejder også på højtryk med opdatering, så snart nyhederne er tilgængelige. Vi har de seneste dage oplevet rekordhøje besøgstal og tager det som et tegn på læsernes store behov for at følge med.

Endelig skal den gode, gamle papiravis naturligvis frem til læserne, så vores mange bude er fortsat på gaden. Nu iført handsker og bevæbnet med håndsprit, så man ikke risikerer at få noget værre end tryksværte på fingrene, når man holder sig orienteret om coronaens konsekvenser helt tæt på i sit lokale dagblad og om situationen nationalt og internationalt her i avisen Danmark.

Endelig skal den gode, gamle papiravis naturligvis frem til læserne, så vores mange bude er fortsat på gaden. Nu iført handsker og bevæbnet med håndsprit.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

75-årige Karl Erik ryster og skal til undersøgelse på hospitalet - men to ugers forsøg på at få kontakt med Patientkontoret har været forgæves

Alarm 112 For abonnenter

Pludselig stod der en kvart million på kontoen: Hashhandleren anede ikke, hvor de kom fra - påstår han

Debat

Høje bygninger kaster altid lange skygger

Viborg FF For abonnenter

Utålmodig hollænder venter på sin chance - savner spilletid og et endeligt gennembrud i Viborg

Rundt om Viborg

Lystfiskere er bekymrede: Karup Å er misfarvet af okker

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Danmark

Mandagens coronatal: 752 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn - højeste prositivprocent siden august

Kultur For abonnenter

Boganmeldelse: Spraglet stof i moppedreng af en roman

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Viborg

Forsvaret forurenede bæk: Nu skal kød fra kvæg alligevel testes for giftstoffer

Bolig

Danmarks billigste 'herregård' til salg: Her har Christian IV overnattet

Leder For abonnenter

Vesterbro Torv: Så siger vi snart farvel til ruinen!

Viborg FF For abonnenter

Viborg FF spillede solid reservekamp mod Hobro - U19-bomber og erfaren Viborg-dreng sprang i øjnene

Debat

Det er vores forbandede pligt at lytte – især til dem der ikke råber højt

Annonce