Annonce
Sport

Cheftræner efter midtbaneindkøb: Vi har mere i støbeskeen

Med Frederik Brandhof (t.v.) i truppen får Viborg FF en rigtig god konkurrencesituation på midtbanen. Det mener cheftræner Steffen Højer (t.h.).

Frederik Brandhof er tiltænkt en rolle på midtbanen hos Viborg FF. Men der er hård kamp om pladserne, og intet er givet på forhånd, fortæller cheftræner Steffen Højer.

Viborg: George Fochive stoppede i december hos Viborg FF, og torsdag hentede klubben så en ny midtbanespiller i skikkelse af 22-årige Frederik Brandhof.

Han har én gang tidligere i karrieren forsøgt at tage springet til et højere niveau. Det var til FC Midtjylland, hvor spilletiden var minimal. Nu kommer han til en klub, som er favorit til at rykke op i Superligaen.

Folkebladet tog på Kirkebækvej og spurgte Steffen Højer, hvorfor Frederik Brandhof kan klare springet til Viborg FF.

- Det skal han så også først bevise, at han kan. Han er en ung spiller, som har en god erfaring via lige knap 100 kampe for Skive IK. Han har nu været et halvt år i et miljø med rigtig mange dygtige spillere (i FC Midtjylland, red.) og vi har i hvert fald et billede af en meget ærgerrig spiller, som kan løbe nogle kilometer inde på midtbanen.

- Han er en boks til boks-type, og ser man på det, som vi mistede med George Fochive, så passer Frederik Brandhof meget godt til den rolle, siger Steffen Højer, som dog mener, at den nye spiller kan udfylde flere forskellige roller på banen.

George Fochive (26 år) er en mere rutineret spiller. Hvor meget mangler Frederik Brandhof for at komme op på samme niveau?

- Frederik har ikke den power, som George har, men til gengæld er Frederik mere løbestærk og bedre til at komme fra felt til felt. Så man kan ikke helt sammenligne de to spillere. George havde en ekstrem power i sit spil, mens Frederik klarer det på en lidt anden måde, siger Steffen Højer.

Hvilken rolle er Frederik Brandhof tiltænkt hos jer?

- Han skal ind og konkurrere om pladserne på midtbanen. Der er heldigvis rigtig god konkurrence, og vi vil have flere muligheder. Optakten vil fortælle, hvem der kommer til at spille. Der er ikke noget, som er givet på forhånd.

Betyder tilgangen af Frederik Brandhof, at I har lukket for tilgang til den centrale midtbane?

- Vi har noget i støbeskeen, som ikke umiddelbart er på den centrale midtbane og er prioriteret over det. I de her transfervinduer ved man dog aldrig, om der lige pludselig dukker et eller andet op, som vi har på listen, men som tidligere ikke har været muligt at gennemføre, siger Steffen Højer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce