Annonce
Sport

Cheftræner ville gerne have set flere angreb i første test

Allan Heine var overordnet tilfreds med første test, men ville gerne have set lidt flere etablerede angreb. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Allan Heine var fint tilfreds med den første testkamp i denne sæson. Han ville dog gerne have set sit hold spille flere etablerede angreb.

Annonce

Viborg: Viborg HK vandt tirsdag aften med 32-24 over det tyske bundesligahold Dortmund i sommerens første testkamp.

VHK førte fra start til slut, fik sendt mange spillere i aktion og undgik skader.

Men udover det følte cheftræner Allan Heine også, at kampen viste ham nogle af de punkter, som han sammen med truppen skal have arbejdet videre på i den kommende måned, inden turneringerne går i gang.

- Det endte, som vi gerne ville. Vi fik prøvet nogle forskellige opstillinger og lidt forskelligt i forsvaret. Angrebsmæssigt fik vi ikke set så meget, som vi gerne ville, for det blev meget kontra, da vi stod fint defensivt. Og der var lidt for langt mellem de gode angreb, da vi lige skulle tilbage på sporet, sagde VHK-træner Allan Heine, som dog alt i alt var fint tilfreds med indsatsen.

- Der var fine ting, som vi kan videre på. Det flød måske ikke helt, men vi skal huske, at vi har en ny spiller i Moa Högdahl, og vi skiftede også meget. Vi fik ikke helt udført planen offensivt, men det skal vi nok få rettet til, sagde træneren, som også defensivt så forbedringsmuligheder.

- Men jeg er ikke i tvivl om, at vi i denne sæson bliver rigtig stærke i forsvaret, sagde han.

Annonce

Ny streg giver nye muligheder

En af årsagerne til, at Allan Heine er positiv, skyldes den nye stregspiller Ida Marie Dahl, der ligesom norske Moa Høghdahl slap helt fornuftigt fra sin debut i den grønne trøje.

- Ida Marie minder en smule om Stine Bodholt, men har alligevel en lidt anden måde at tolke den angrebsmæssige del af håndbolden på, mens de to er vidt forskellige i forsvaret. Bodholt er fremragende som treer (midterste forsvarsspiller, red.), mens Ida Marie med sin aggressivitet og speed kan "tage livet" af en back, så hun giver os flere taktiske muligheder i begge ender, sagde Allan Heine.

Viborg HK-BVB Dortmund 32-24 (14-10)

Håndbold, træningskamp

Mål for Viborg HK: Ann Grete Nørgaard 6, Kristina Jørgensen 5, Stine Bodholt 4, Carin Strömberg 4, Line Haugsted 4, Ida Marie Dahl 3, Line Uno 2, Moa Høghdahl 2, Julie Thinggaard 1, Amalie Grøn 1

Udvisninger: Viborg HK 1, Dortmund 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce