Annonce
Sport

Chok: Anja Andersen stopper i VHK

Meget tyder på, at Anja Andersen stopper i VHK til sommer. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Ude. Anja Andersen er fortid i Viborg HK til sommer. Det erfarer folkebladet.

Annonce

Meget tyder på, at Anja Andersen forlader Viborg HK til sommer. Det er ellers ikke mere end et halvt år siden, at en glædesstrålende sportschef, Susanne Munk Wilbek, kunne præsentere Anja Andersen som nyt ansigt i klubben. Det blev suppleret med et klart budskab om, at VHK også vil herrehåndbolden fremover.

»Vi vil talentudvikling. Der vil være bevågenhed, om det Anja laver, og det er vi klar til. Bevågenhed er også lig med profilering for vores sponsorer og klub,« sagde Susanne Munk Wilbek blandt andet den 24 juni.

Nu erfarer folkebladet, at Anja Andersen er fortid i VHK til sommer. Dermed er de ambitiøse planer om at gøre VHK til håndboldens FC Barcelona skudt ned. Anja Andersen var ellers udset til at være kvinden, som skulle være med til at skabe en succesfuld talentudvikling på herresiden, så VHK i højere grad kunne skabe gode resultater med egne talenter. Og Anja Andersen havde ingen intentioner om hurtigt at forlade VHK igen.

»Det har været vigtigt for mig at mærke, at folkene i klubben virkelig brænder for det her. Det bliver en langsigtet proces, og det er min intention, at VHK og jeg skal have et længerevarende samarbejde,« sagde Anja Andersen på pressemødet i sommer.

Annonce

Problemer

Udadtil er der hele tiden blevet givet udtryk for, at Anja Andersen er en succes i VHK. Herretræner Bo Tolstrup har blandt andet fortalt, at Anja Andersen har fået ansvaret for holdets angrebstræning, og desuden er cheftræneren gået i gang med det udviklingprogram for ledere (Stifinder, red.), som Anja Andersen er en del af. Men ifølge folkebladets oplysninger har historien om Anja Andersens nye kapitel i VHK langt fra været rosenrød.

For det første skulle Anja Andersen bringe en række sponsorer med sig til klubben, og det er tilsyneladende ikke lykkedes alligevel. Dermed er økonomien med til at spænde ben for et fortsat samarbejde. For det andet har flere af herrespillerne efter sigende ikke været imponeret af de ting, som Anja Andersen har bidraget med indtil videre.

Ifølge folkebladets oplysninger har Anja Andersen kun været med til én af herreholdets træninger siden nederlaget til AG København for en uge siden. Det var tirsdag - dagen før nøglekampen mod Nordsjælland.

Læs mere i folkebladet torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce