Annonce
Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Christian Sørensen er sikker på, at Viborg FF kan komme godt videre oven på nederlaget til Kolding IF. Foto: Ole Nielsen.
Efter at 1. division er blevet genoptaget, er Viborg FF kommet i strid modvind på banen. Men venstreback Christian Sørensen vil ikke give den lange corona-pause skylden for de manglende sejre.
Annonce

Kolding: Er det den lange kamppause, som Viborg FF har svært ved at ryste af sig? Det kunne godt se sådan ud efter et point i to kampe.

Men svaret er nej, hvis man spørger Viborg FF's venstre back, Christian Sørensen.

- Det ville være en god undskyldning, men vi er professionelle fodboldspillere, så vi skal kunne holde til en pause. Vi har trænet godt, og jeg synes, at vi fandt mange gode løsninger og skabte mange chancer i den her kamp, så jeg vil ikke give pausen skylden, sagde Christian Sørensen efter 1-3-nederlaget til Kolding IF.

Det er ikke denne start, som I havde drømt om. Hvordan kommer I godt videre herfra?

- Det begynder allerede til den næste træning. Vi er rigtig gode til at evaluere kampene og bygge os selv op til den næste kamp. Trænerteamet skal nok gøre et godt stykke arbejde, og det skal vi spillere også gøre i forhold til vores restitution og refleksion over den her kamp. Jeg er meget tryg ved den måde, vi plejer at komme videre på, når vi har fået et nederlag, så jeg er ikke bekymret, sagde Christian Sørensen.

Med 11 spillerunder tilbage ligger Viborg FF på andenpladsen i 1. division. Der er 10 point op til førerholdet Vejle Boldklub. Kun et hold rykker op i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

17-årig startdebutant var smadret til sidst: Fansene gav mig et boost

Annonce