Annonce
Navne

Christopher Poulsen stopper i Viborg FF

Pressefoto.

Fodbold: Viborg FF's salgskonsulent Christopher Poulsen har fået en ny jobmulighed, som han har valgt at takke ja til, og han stopper derfor i fodboldklubben ved udgangen af november.

En klub, som han ad to omgange også repræsenterede som spiller.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for, at jeg fik chancen her i VFF igen. Det har været rigtig spændende, og jeg har været meget glad for min tid her, hvor jeg har fået skabt endnu flere gode relationer, og jeg kommer selvfølgelig fortsat til at følge klubben fremover. Det har været meget lærerigt at få kendskab til det store netværk, der er omkring klubben, siger han i en pressemeddelelse. - VFF står mig meget nært, men jeg har fået en spændende mulighed som privatassurandør i Silkeborg, hvor jeg bor, og den har jeg valgt at forfølge. Jeg glæder mig til de sidste kampe, så vi kan slutte efteråret godt af sammen, siger han. Hans ord suppleres af direktøren, som takker Christopher Poulsen for en god tid i VFF.

-Vi har været rigtig glade for at have Christopher i vores salgsafdeling, og vi har selvfølgelig respekt for, at der er opstået en mulighed, som han gerne vil prøve. Vi takker ham for en engageret indsats, og håber, at vi har givet ham nogle gode erfaringer, som han kan tage med sig videre, siger Morten Jensen. VFF ønsker Christopher Poulsen held og lykke med de nye udfordringer.

Annonce
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Tilfredshed over hele linjen – Viborg FF matchede hård ukrainsk modstand

Annonce