Annonce
Navne

Cirkusprinsessen fra Viborg fylder 40

Laura Berdino fylder 40 den 9. april. Pressefoto
Laura Berdino, der er født og opvokset i Viborg, og som giftede sig ind i cirkus-familien bag Cirkus Arena, fylder 40 den 9. april.

40: Fredag den 9. april fylder Laura Berdino 40 år. Fødselaren bor nu i Årslev ved Slagelse, men hun er født i Viborg som datter af den jyske erhvervsmatador John Staaling.

Derfor stod det heller ikke skrevet i stjernerne, at hun ville blive cirkusprinsesse.

Men allerede som lille pige var hun vild med heste, og et af årets højdepunkter var, når Cirkus Arena kom til byen. "Bare det var mig," tænkte hun, når hun så med hvilken elegange, trænere fremviste heste i frihedsdressur.


Allerede som lille pige var hun vild med heste, og et af årets højdepunkter var, når Cirkus Arena kom til byen.


I 1992 fik hun lov at være feriebarn hos familien Berdino, og hun fulgte dag efter dag, hvordan Alexia og René Cassely trænede med deres heste og elefanter, og hver forestilling fik stor applaus for deres flotte numre.

Også i de følgende år var hun feriebarn hos Cirkus Arena.

Senere kom uddannelser og arbejde i første række, og ferierne i cirkus blev sat på standby. Laura var dog fortsat fast gæst på pladsen i Viborg, når cirkusset besøgte hendes hjemby.

Hvert år fik hun tilbud om igen at tage med på cirkusferie, og i 2007 sagde hun ja tak til at tage med på turné, når Cirkus Arena skulle besøge Bornholm.

Dér faldt hun og Benny og Hanne Berdinos søn, Jackie, pladask for hinanden. De forlovede sig i december 2008 i Paris og blev gift i 2009.

Siden 2010 er det Laura, der har præsenteret Cirkus Arenas flotte heste. I 2011 fik hun og hendes mand datteren Scarlet,  der fik sin manegedebut med ponyer i 2019.

Laura Berdino er formand for ejerselskabet bag Cirkus Arena, Berdino Holding, og i efteråret 2020 overtog hun og Jackie tillige den daglige ledelse af tema-parken Cirkusland i Årslev.

Corona-pandemien betød, at cirkusset ikke kom på turné i 2020, og at dette års sæson heller ikke som planlagt kunne starte i marts.

- Jeg glæder mig til at komme på landevejen igen, siger Laura Berdino.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce