Annonce
Navne

Claus overtager en veldrevet butik: - Jeg skal jo ikke opfinde den dybe tallerken

Claus Olesen er ny butikschef i Wagner, hvor han afløser Thomas Jørgensen. Foto: Morten Dueholm
Der er kommet ny chef i Wagner, hvor Claus Olesen har overtaget fra Thomas Jørgensen. Claus Olesen vender dermed tilbage til den butik, han i tidernes morgen blev udlært i.

Viborg: Målt på, hvor meget tøj der bliver langet over disken, er Wagner i Viborg Danmarks største.

Og når butikken samtidig er kåret til ”Byens Bedste Til Ham” fem gange i streg, så er det ikke nødvendigvis nemt at komme til som ny leder.

Det er ikke desto mindre, hvad 44-årige Claus Olesen skal.

- Det er måske nemmere at overtage noget, der ikke kører så godt, konstaterer Claus Olesen, inden han tilføjer:

- Men det er ikke en opgave, jeg på nogen måde frygter.

Claus Olesen ved også, hvad han går ind til. Han er udlært i Viborg og har også været souschef under den tidligere butikschef, Thomas Jørgensen, for omkring 10 år siden.

Og nu - efter en tjans som butiksleder i en tøjbutik i Randers - vender han hjem for at arbejde i byen, han også bor i.

- Der var ingen, som troede, at Thomas nogensinde skulle herfra. Men han fik et godt jobtilbud, og så tilbød ledelsen i Wagner mig at overtage butikken her. Tilbuddet kom på det perfekte tidspunkt for mig, fortæller Claus Olesen, der bor i Overlund med sin kone og to børn.

Annonce

Fokus på kundeservice

Claus Olesen begyndte officielt på sit nye arbejde 1. august, og hvis man ikke har bemærket den store forskel, når man kommer ind i butikken, så er Claus Olesens arbejde i høj grad lykkedes.

- Jeg skal ikke opfinde den dybe tallerken, siger Claus Olesen, mens han sender et nik hen mod væggen i Wagners baglokale, hvor der hænger fem indrammede priser med ordene ”Byens Bedste Til Ham”.

- Det er en veldreven butik, jeg overtager. Min opgave bliver at holde det høje niveau ved lige og så bygge ekstra lag på. Der sker jo altid noget med udskiftning af personale og i handelslivet generelt, så det er med at være på stikkerne, fortsætter Claus Olesen.

Anderledes type

Den nye butikschef betegner sig selv som en anderledes type end Thomas Jørgensen, men én ting er de enige om: Fokus skal være på glade medarbejdere og god kundeservice.

- Man skal sørge for, at medarbejderne er glade, når de kommer på arbejde. For kunderne kan mærke den gode stemning, når de bliver ekspederet. Der skal være 100 procent fokus på kundeservice og god stemning, for det er det, butikken er kendt for, og det er det, vi for alt i verden skal blive ved med, siger Claus Olesen og fortsætter:

- Vi kommer heller ikke til at ændre på sortimentet. Det bliver mere af det samme. Jeg overtager en butik, der er på toppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce