Annonce
Rundt om Viborg

Clifford rustet til en tørn i regionsrådet

Allan Clifford Christensen fra Karup melder sig klar til både byrådet og regionsrådet. Arkivfoto: Lars Holm

Allan Clifford (V) fra Karup mener, at han kan bringe egne erfaringer med sundhedsvæsenet ind i regionsråds-arbejdet, hvis han bliver valgt.

Annonce

Karup: Lige som i 2013 er Allan Clifford Christensen fra Karup også i november 2017 opstillet for Venstre til både Viborg Byråd og det midtjyske regionsråd.

- Jeg er vel en rigtig partisoldat, og nu, hvor jeg som efterlønner er stoppet på arbejdsmarkedet, har jeg også tiden til det, siger 62-årige Allan Clifford Christensen, der tidligere var militæransat på Flyvestation Karup.

I forhold til regionsrådet føler han sig også endnu bedre end rustet end sidst. Han har nemlig nylige og højst personlige erfaringer med det sundhedsvæsen, som jo er Region Midtjyllands væsentligste berettigelse.

For et halvt års tid siden faldt Allan Clifford nemlig om med hjertestop under en jagttur. Efter genoplivning af nogle tilstedeværende blev han fløjet med lægehelikopter til Skejby Sygehus, hvor han blev opereret. Siden fulgte en langvarig genoptræning på andre af regionens hospitaler.

- Mit eget forløb har overbevist mig om, at vi grundlæggende har et godt sundhedsvæsen. Men også at der skal gøres noget ved responstiden i forhold til yderområderne.

Han fortæller, at der gik cirka 26 minutter, fra han faldt om til den kørende ambulance og lægehelikopteren ankom nogenlunde samtidig til den mark uden for Karup, hvor han lå livløs - "og det er lige længe nok", mener han.

Annonce

"110 procent frisk"

Men det hele gik altså godt, og Allan Clifford Christensen melder, at han nu er "110 procent frisk", om end han stadig mangler lidt muskelmæssigt og konditionelt i forhold til, hvor han var tidligere.

Allan Clifford Christensen er den ene af tre V-regionsrådskandidater fra Viborg Kommune. De to øvrige er Ib Bjerregaard, der også nu sidder i regionsrådet - og byrådet. Den anden er Flemming Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce