Annonce
Rundt om Viborg

Collagekunstner besøger Flyfabrikken

Der er collagekunst på programmet på hos Rasmus Mørup Johansen på Flyfabrikken på onsdag. Arkivfoto: Morten Pedersen

Fly: Kan du finde ud af at bruge en saks? Så kan du også finde ud af at lave en collage! Sådan lyder oplægget for et arrangementer på Flyfabrikken - den gamle skole i Fly - på onsdag den 22. januar fra klokken 17.30 til 21.00.

Her kommer collagekunstneren La Regina Collagista, og der inviteres til en inspirerende collageworkshop-aften på Flyfabrikken, hvor hun lukker op for sine mange æsker fyldt med smukt papir, billeder fra vintage-ugeblade samt gamle bøger, og hun deler rundhåndet ud af tips, inspiration og undervisning i, hvordan du får forvandlet papirskattene til dit helt eget collage-kunstværk.

Aftenens tema er luftrummet med alt hvad det kan indebære - så du vil finde alt fra gamle stjernekort til fugleillustrationer eller fotos af rumraketter fra 60’erne på aftenens collagebord, hedder det på hjemmesiden Fly-Fjends.dk.

Man er selvfølgelig også velkommen til at tage eget materiale med, hvis man har smukt papir eller gamle fotos til at ligge derhjemme, som man indtil nu ikke helt har vidst, hvad man skulle bruge til, hedder det.

Det koster 75 kroner inklusive suppe fra Drivhuset at deltage. Drikkelse kan tilkøbes til moderate priser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce