Annonce
Sport

Coloquick klar til Danmark Rundt: Vi vil på podiet

Disse seks ryttere skal i næste uge vise Team coloQuick-trikoten frem, når Post Nord Danmark Rundt skydes i gang. Foto: Team coloQuick

Skive: Team Coloquick må se bort fra den nykårede U23-verdensmester i enkeltstart, Johan Price-Pejtersen, men stiller alligevel et stærkt hold til Post Nord Danmark Rundt, som skydes i gang onsdag den 21. august med en etape omkring Silkeborg.

Niklas Larsen, som i juni kun blev overgået af Tour de France-rytterne Kasper Asgreen og Michael Mørkøv ved DM i linjeløb, er holdets bedste bud på en etapesejr. Et andet bud er den tidligere junior verdensmester Julius Johansen, der i sidste års udgave af løbet kørte en femteplads hjem. De fire øvrige ryttere som trækker i coloQuick-trikoten er Jeppe Aaskov Pallesen, Steffen Munk Christiansen, Frederik Rodenberg og Casper Folsach.

- Med sine mange højdemeter er ruten nok ikke optimal for vores ryttere, men vi skal gøre vores ypperste for at vise os frem på alle fem etaper og forhåbentlig komme på podiet, siger sportsdirektør Christian Andersen.

Post Nord Danmark Rundt køres fra den 21.- til den 25. august. Løbets første etape både starter og slutter i Silkeborg, men runder bl.a. Kjellerup, Ans og Bjerringbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce