Annonce
Viborg

Corona-aflysninger: Tilgodebeviser til teatrets gæster

Salen i Viborg Teater står tom på grund af corona-aflysninger. Arkivfoto: Annelene Petersen/Ritzau Scanpix
Viborg Teaterforening har selvfølgelig også måttet aflyse en række forestillinger under denne corona-krise. Gæster får nu tilsendt tilgodebeviser, som de kan bruge i den kommende sæson.

Viborg: Seks teaterforestillinger har allerede nu måttet se sig aflyst af Viborg Teaterforening, der er hårdt ramt af corona-krisen. Blandt andet er Folketeatrets store familieforestilling "Skatteøen" med over 700 solgte billetter blevet aflyst, og efter påske forventes endnu flere forestillinger aflyst, hvis restriktionerne forlænges.

Alle, der har købt billet til de aflyste forestillinger, modtager på mail et tilgodebevis, som kan bruges til køb af billetter i kommende sæson.

Og det program arbejder teaterforeningen allerede på højtryk for at færdiggøre.

- Et stort og spændende program venter de mange teater-interesserede borgere, siger foreningens formand, Lars Munkøe. Han tilføjer:

- Allerede ultimo april i år kan vi afsløre den kommende sæsons store program på foreningens hjemmeside og i det trykte program.

Viborg Teaterforening har over 700 medlemmer og ser frem til nogenlunde normale tilstande, så der igen er teateroplevelser for medlemmerne. For lige nu er der stor travlhed i teaterforeningens regi med at afvikle de aflyste forestillinger.

- Virkeligheden er blevet et voldsomt drama. Lige nu ser vi alle dog frem til igen at kunne vise det kunstneriske drama på Viborg Teater, siger Lars Munkøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce