x
Annonce
Rundt om Viborg

Corona eller ej: Campingsæsonen skal snart skydes i gang

Mange campingvogne er jo udstyret som små villaer, så værtsparret på Hessellund Sø-camping mener ikke, at der er en særlig coronarisiko ved at campere. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
På Hessellund Sø-camping ved Karup forsøger de at få gæsterne til at checke ind på forhånd, men regner ellers med som planlagt at indlede sæsonen den 27. marts.

Hessellund: "Som tingene ser ud lige nu, åbner vi som planlagt campingpladsen den 27. marts".

Det skriver Hessellund Sø-camping på sin Facebook-side, og medejer Marianne Hansen bekræfter over for folkebladet, at forberedelserne til en ny sæson er i fuld gang - coronakrise eller ej.

Hun understreger dog, at campingpladsen tager alle de officielle retningslinjer og anbefalinger i forhold til at mindske smitterisici meget alvorligt. Og at man forventer, at gæsterne vil gøre det samme.

Konkret har corona-pandemien betydet, at Hessellund Sø-camping forsøger at få de kommende gæster til at checke ind på forskellige tidspunkter - og gerne på forhånd - i stedet for, at de står i en lang og måske tæt kø på åbningsdagen.

Receptionen holder derfor ekstraordinært åben tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge - alle dage fra klokken 14 til 18. Og der vil formentlig også være åbent tilsvarende nogle dage i næste uge.

Annonce
Receptionen på Hessellund Sø-camping holder i denne uge ekstraordinært åben, så campister, der vil i gang ved sæsonåbningen den 27. marts, kan checke ind på forhånd. Arkivfoto: Preben Madsen

- Vær ikke nervøs

Værtsparret på campingpladsen, Marianne og Jørgen Hansen, mener ikke, at man skal være nervøs for at campere i denne tid.

- Mange campister har jo det meste i vognen, så det er jo næsten som at være hjemme. På fællesarealerne skal vi sørge for en høj hygiejnisk standard, men det gælder jo altid, siger Marianne Hansen, der pointerer, at man naturligvis ikke skal komme, hvis man på nogen måde føler sig syg med noget, der kunne være symptomer på coronaudbrud.

Marianne Hansen oplyser, at Hessellund Sø-camping vanen tro allerede har en del bookinger til åbningsweekenden og ikke mindst til påsken, der følger et par uger efter. Endnu har hun ikke hørt fra nogen, der har droppet at campere.

- Men mange ser jo nok tiden an. Derfor er det svært at sige, hvor mange gæster vi får i den første tid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce