Annonce
Læserbrev

Corona. Godt gjort, Mette

Annonce

Læserbrev: For et par uger siden skrev jeg et læserbrev, hvor jeg roste VSF's chefredaktør Lars Norups leder dagen forinden, hvor han, omend ikke manede virussen til jorden, men så dog manede til besindighed. Ganske få har sidenhen kritiseret mig for det læserbrev - ganske vist set i bagklogskabens uendelige klare lys! Ingen mors sjæl kunne jo vide for et par uger siden, hvordan situationen ville være d.d.

Derfor fastholder jeg min ros til L.N. (for som sagt: vi vidste jo ikke bedre!)

Det som i virkeligheden får mig til tastaturet, er den omstændighed, at jeg i andre aviser har studeret læserbreve, som i skarpe vendinger har kritiseret vores nuværende regering (Mette Frederiksen f.l.) for at have været for sent ude med advarsler, anbefalinger påbud o.s.v.

Intet er efter min mening mere forkert. Regeringen har efter min mening handlet helt ansvarligt, rettidigt og korrekt. Lad mig citere et lille udsagn fra "Weekendavisen": "Alle de argeste modstandere, der normalt bekriger Mette Frederiksens forkærlighed for hård statsmagt, retter nu ind".

Godt nok!

Gad vide hvem af vores (mulige) andre regeringsledere ville og kunne have være i stand til at tage så håndfaste og klare standpunkter, som det p.t. er tilfældet i den nuværende regering m.v.

P.S. Jeg er politisk set uafhængig.

Erik Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Annonce