Annonce
Rundt om Viborg

Corona-krisen blev afsæt for ny virksomhed i Stoholm

Ole Engedal har etableret sin egen virksomhed fra hjemmet i Stoholm. Arkivfoto: Morten Pedersen
Ole Engedal fra Stoholm har etableret sin egen vurderingsvirksomhed.
Annonce

Stoholm: I kølvandet på COVID-19 situationen har flere økonomer spået en dyster fremtid med eksistensgrundlaget for mange virksomheder, der trods en række hjælpepakker fra regeringens side kan blive udfordret på økonomien.

Med den dagsorden i vente har Ole Engedal fra Stoholm besluttet sig for at etablere sig med egen vurderingsvirksomhed efter mere end 10 år som salgs- og marketingsansvarlig og som vurderingsmand hos et af landets anerkendte auktionshuse.

- Tanken om at starte mit eget har været der før, og efter at have rådført mig med en række professionelle rådgivere var tanken modnet her i foråret - faktisk inden corona-krisen for alvor begyndte. Og krisen har blot gjort det endnu mere aktuelt, fordi jeg netop arbejder med rekonstruktioner af virksomheder og med at hjælpe folk og blandt andet kuratorer med at skabe overblik over en virksomheds værdier, siger Ole Engedal.

Annonce

Uvildig vurdering

Firmaet Engedal Value ApS tilbyder at registrere og udføre uvildige vurderinger af aktiver hos virksomheder i forbindelse med en konkurs, rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, salg af virksomhed eller af en helt anden årsag med relevans.

Firmaet henvender sig særligt til advokater, der er udpeget som kuratorer, domstole, pengeinstitutter, leasingselskaber, virksomheder og andre, der ønsker at gøre brug af firmaets detaljerede vurderingsrapporter. Vurderingsopgaver udføres overalt i Danmark med udgangspunkt fra egen adresse.

At etablere sin egen virksomhed har været en tanke i et stykke tid for Ole Engedal. Pressefoto

Ud over værdiansættelse tilbyder firmaet også formidling af salg og andre serviceydelser i forening med en række samarbejdspartnere. Det kan eksempelvis være industrirengøring, transport, udlevering af aktiver, leverandørkontakt med videre, hedder det i pressemeddelelsen om etableringen.

Annonce

Rødder i mulden

Logoet for Engedal Value Aps er et egetræ, og det er valgt med omhu for at signalere, at rødderne er solidt plantet i den jyske muld med troværdighed og grundighed som centrale fikspunkter og med "en loyalitetsgrad, der gerne skal forgrene sig mellem vores samarbejdspartnere og kunder på alle niveauer", som det hedder i pressemeddelelsen.

Engedal Value ApS er klar på nye opgaver fra august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce