Annonce
Læserbrev

Corona-krisen: Har borgmesteren en krystalkugle?

Læserbrev: Vi er lige nu i en historisk krise i hele verden, hvor folkesundheden er truet, og hvor mange omkring os desværre ikke overlever. Mange familier er pressede, og en række virksomheder er helt ude på kanten af økonomisk ruin, men hvad er løsningen her og nu?

Mange gode og rigtige ting er iværksat - der er en række hjælpepakker til erhvervsliv og lønmodtagere, ligesom der nu også løsnes på kravene til de ledige og kontanthjælpsmodtagerne. Vi skal holde hånden under virksomhederne, så de også er her, når forholdene normaliseres.

Hvordan og med hvilken hastighed kan vi få samfundet i gang igen – hvilken model er den rigtige?

Ja, det er opgaven, som regering og folketing skal beslutte, og det er ikke let – de har ingen krystalkugle, men skal handle på sundhedsmyndighedernes faglige vurderinger.

Som Ulrik Wilbek udtaler, er der ikke mange positive signaler i udmeldingen fra i går, men hvad er den rigtige strategi for tilbagevenden til det normale?

Men at det er for drastisk, er vel svært at vurdere, uden man har en krystalkugle, og hvis et af de største problemer for borgmesteren er, at Fyrværkerifestivalen aflyses, synes jeg, kæden er hoppet af.

Der er, set med mine briller, langt større udfordringer for vores erhvervsliv og familier – her skal hjælpepakkerne revurderes og tilrettes til den nye fase, som nu i første omgang hedder 10. maj.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce