Annonce
Viborg

Corona-krisen kradser: Sundhedspersonale kan leje biler kvit og frit

Agilease i Viborg er blandt de steder, hvor sundhedspersonale kan hente en gratis lånebil. Foto: Oscar Biludlejning
Det landsdækkende biludlejningsfirma Oscar Biludlejning tilbyder hårdt presset sundhedspersonale gratis leje af biler. Virksomheden har to afdelinger i Viborg, som ligeledes tager del i initiativet.

Viborg: Lysten til at hjælpe hinanden synes stor i disse dage. Mange erhvervsdrivende lider, men selvom både omsætning og efterspørgsel dykker dybt, udviser flere virksomheder et forbilledligt overskud.

Det landsdækkende biludlejningsfirma Oscar Biludlejning er ingen undtagelse.

Grundet corona-virus er behovet for lånebiler i det sædvanlige kundesegment dalende, og derfor har firmaet, som har to afdelinger i Viborg, valgt at stille et stort antal biler til rådighed for landets sundhedspersonale.

- Vi er ramt, men slet ikke ligeså hårdt ramt som restaurationsbranchen og lignende, så vi vil gerne gøre noget positivt. Og i og med at offentlig transport ikke kører i det samme omfang som normalt, har vi valgt at hjælpe sundhedspersonalet, da det har ret lange arbejdsdage for tiden, siger udviklingschef i Oscar Biludlejning, Mehmet Kürsad Günes.

- Hvis vi kan bidrage til, at én fra sundhedspersonalet efter en lang arbejdsdag kan have en time eller to mere med familien, så er tiltaget en succes, fortæller han.

Agilease på Lundborgvej og Car-s på Ærøvej er de to afdelinger i Viborg, som er med til at udbyde gratis lånebiler. Man skal blot udfylde en formular på Oscar Biludlejnings hjemmeside, og derfra bliver man sat op med den nærmeste lokale afdeling.

Mehmet Kürsad Günes kender ikke det præcise antal henvendelser, som virksomheden har fået, men han bekræfter, at tilbudet er blevet taget godt imod.

- I første omgang har vi dedikeret omkring 300 biler til projektet, og allerede efter to dage havde vi fået omkring 50 henvendelser. Hvordan tallet ser ud nu, er jeg ikke helt klar over, beretter udviklingschefen.

Initiativet blev sat i gear sidst i marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Regionsballade. Varm luft til svar på medarbejdernes bekymringsbrev

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce