Annonce
Rundt om Viborg

Corona-lukning: En af forårets første byfester er aflyst

Byfest-styregruppen vil måske holde mindre arrangementer på den grønne kile i Vammen senere på sommeren i stedet for den aflyste byfest. Arkivfoto: Morten Dueholm

Vammen: Aflysningerne i forbindelse med corona-restriktionerne når nu også forårets og sommerens byfester. Byfesten i Vammen, der skulle holdes i maj, er blevet aflyst som vist nok den første af byfesterne på Viborg-egnen.

Byfest-styregruppen i Vammen skriver på sin facebook-side, at den har besluttet ikke at gennemføre byfestugen.

"På trods af, at det ser ud som om, de indførte initiativer har en effekt, så er det på nuværende tidspunkt for tidligt at sige, om tingene er vendt nogenlunde tilbage til "normale tilstande", når vi kommer til slutningen af maj måned, hvor byfesten skulle afholdes," skriver styregruppen og fortsætter.

"Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, at vi går glip af en uge med hygge og samvær, især når det er det, vi har mest brug for efter denne omgang."

Byfest-styregruppen vil derfor se på muligheden for at lave nogle mindre arrangementer i løbet af højsommeren eller sensommeren. Det kan for eksempel være et arrangement med grillpølser, øl og musik på den grønne kile i Vammen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce