Annonce
Rundt om Viborg

Corona-støtte: Lokal købmand skaffer penge til friluftsbad

Købmand Dennis Lind Pedersen, Rema 1000 Karup i Karup, har sørget for, at Kølvrå Friluftsbad, her repræsenteret ved Jannie Christensen, har modtaget 25.000 kroner. Privatfoto
Gennem en købmandsfond har Rema 1000-købmanden i Karup skaffet 25.000 sponsorkroner til Kølvrå Friluftsbad.

Kølvrå/Karup: Sidste sommer led Kølvrå Friluftsbad som så mange andre fritidstilbud under coronakrisen. Færre gæster var lig med færre indtægter. Men nu har det ellers så populære bade- og mødested fået en kærkommen, økonomisk håndsrækning fra den lokale Rema 1000-købmand, Dennis Lind Pedersen i Karup. Han har hentet pengene fra Købmandsfonden KFI, der har afsat 10 millioner kroner, som købmænd over hele landet kan søge til lokale sponsorater.


Der er mange ildsjæle, som gør en stor forskel

Dennis Lind Pedersen, Rema 1000-købmand


Annonce

Kølvrå Friluftsbad får 25.000 kroner som et éngangsbeløb. I en pressemeddelelse udtaler Dennis Lind Pedersen om tildelingen:

”Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her Karup og Kølvrå i takt med at foreningslivet igen åbner op, siger Rema-købmanden.

Foruden at være byens badested er Kølvrå Friluftsbad også et populært samlingssted for Karup-Kølvrå-området. Arkivfoto: Morten Stricker

Stort socialt arbejde

Han peger på, at Kølvrå Friluftsbad "gør et kæmpe socialt arbejde i området", og at det foruden at være badested også er et samlingssted for områdets beboere.

"Der er mange ildsjæle, som gør en stor forskel. Det arbejde vil jeg rigtigt gerne støtte op om,” tilføjer Dennis Lind Pedersen.

De 25.000 kroner bliver i sagens natur vel modtaget af friluftsbadets bestyrelse:

"Vi er i bestyrelsen er meget beæret over at få sådan et flot sponsorat. At blive anerkendt for det arbejde som bestyrelsen ligger i Kølvrå friluftsbad, er jo fantastisk," lyder fra formand Jannie Christensen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Tysk læge gengiver Eriksens første ord efter genoplivning: - For fanden, jeg er kun 29 år gammel  

Sport For abonnenter

Kommentar: Danmark skal holde følelserne i skak - men vinde for Christian Eriksen

Annonce