Annonce
Viborg

Corona-stafetten mellemlandede i biskoppens hænder

Søren Friis havde taget stafetten med til Viborg Domkirke, inden den fortsætter sin færd til Bjerregrav og videre nordpå mod Skagen. Pressefoto
Annonce

Viborg: Corona-stafetten bevæger sig i disse dage gennem Danmark.

En depeche der transporteres ved hjælp af 200 deltagere, som enten løber, cykler, svømmer eller går med depechen, hele vejen fra København til Skagen.

Det begyndte 14. maj, hvor sportsjournalisterne Dennis Ritter og Morten Ankerdal satte det i gang på Rådhuspladsen i København og løb de to første ruter.

Fredag nåede depechen til Viborg, hvor biskop Henrik Stubkjær viste Søren Friis, der var kommet cyklende fra Bjerringbro med depechen, rundt. Søren fortsatte derefter mod Bjerregrrav, hvor en anden deltager overtager depechen, som kommer i mål på Grenen i Skagen 1. juni.

Ud over at være et motions-event er der også koblet et velgørende aspekt på, idet der rejses penge til fordel for Scleroseforeningen, som Dennis Ritter er ambassadør for.

Det er således hensigten, at Corona-stafetten via et fællesskab mellem de 200 deltagere, som arbejder sammen om et fælles mål - hver for sig - skal være til gavn for både deltagerne, men også forskningen i sclerose.

Indsamlingen kan støttes via mobilepaynummer 56885, skriv "Corona-stafetten".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce