Annonce
Viborg

Corona-testcenter på hospitalet lukker og sender i stedet folk til Vinkelvej

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt
Corona-tests af borgere med symptomer skal ikke længere foregå i teltene ved hospitalet, men rykker i stedet ud på Vinkelvej, hvor der allerede nu bliver foretaget test af folk uden symptomer.
Annonce

Viborg: Borgere med symptomer på corona-virus skal fra på mandag køre til testcentret på Vinkelvej for at blive testet og ikke til testfaciliteterne i teltene foran Regionshospitalet Viborg, hvor disse tests er foregået indtil nu.

Kapaciteten i testcentret på Vinkelvej bliver udvidet, så der fra mandag kan modtages endnu flere borgere til test end hidtil. Borgerne skal selv bestille tid til testen på coronaprover.dk.

I forbindelse med flytningen af testfaciliteterne fra hospitalet til Vinkelvej vil der henover weekenden ikke være mange tider at vælge imellem. Men fra mandag skulle systemerne igen køre for fuldt blus, og der vil være mange flere tider åbne for booking igen.

Annonce

Tjek din e-boks

En række borgere er allerede indkaldt til test på teststationen på hospitalet.

Det gælder eksempelvis de borgere, der har tid til en operation i de kommende måneder. De borgere skal nu i stedet køre til Vinkelvej for at blive testet, og de berørte borgere får besked om det ændrede teststed i et brev i e-boks og via sms.

Borgere, der har en tid på hospitalet i den kommende tid, skal derfor holde ekstra øje med, hvad de modtager af information forud for deres besøg på hospitalet.

Der bliver som ekstra foranstaltning også opsat skilte ved den lukkede teststation på hospitalet, som fortæller, at teststationen altså er lukket og henviser til testcentret på Vinkelvej i stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce