Annonce
Viborg

Corona-udsættelse: Spilmesse i Tinghallen udskydes

Viborg Game Expo skulle have været holdt i forbindelse med animationsfestivalen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Spilmessen Viborg Game Expo, der skulle have været holdt i Tinghallen fra den 25. til den 27.  september i forbindelse med Viborg Animation Festival, udskydes til 2021.

Den beslutning har arrangørerne truffet efter regeringens seneste udmelding om restriktionerne i forbindelse med covid-19.

- I lyset af at Viborg Game Expo er en messe, hvor udstillere og besøgende udveksler idéer, interesser og deler passionen for spil, så kan vi ikke se en måde, hvorpå vi kan afvikle messen forsvarligt inden for de seneste retningslinjer. Det er ikke en chance, vi ønsker at tage på vegne af vores udstillere, partnere, besøgende og ansatte, siger Anders Heegaard, projektleder for Viborg Game Expo, i en pressemeddelelse.

De fysiske begivenheder, der ud over messen omfatter Indie Parken, Create-værkstedet, e-sports-turneringerne og arkade-zonen, er alle udsat til næste år.

- Vi  glæder vi os til at se udstillere og besøgende i 2021 til en Viborg Game Expo, der vil være mindst lige så god som den, vi havde forberedt til i år, siger Anders Heegaard.

Forsamlingsforbuddet er sat ned til 50 personer, men der er undtagelser for kulturarrangementer som for eksempel messen i Viborg. Alligevel har man valgt at udsætte af hensyn til alles sikkerhed. Man arbejder dog på at gennemføre en digital udgave af messen  under navnet VGE Direct. Her vil trailers fra de mange udstillere blive vist på messens Facebook-profil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce