Annonce
VIBORG

Corona-virus i Viborg: Har du et spørgsmål vi skal jagte svaret på?

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Corona-virus har for alvor fået fat i Danmark. Det har også betydning for lokalområdet. Er det spørgsmål om corona i Viborg, du mangler at få besvaret, og som vi kan være med til at finde svaret på, kan du stille dem via spørgeformularen i artiklen.

Er der spørgsmål i forhold til udbruddet, set med lokale briller, du gerne vil have svar på?

Viborg Stifts Folkeblad har et projekt, hvor du som læser har mulighed for at stille os journalister et spørgsmål. I lyset af, at corona er en virus, der på den ene eller anden måde påvirker de flestes hverdag, har du nu hos folkebladet et sted, hvor du kan stille de spørgsmål eller den undren, du har i forbindelse med corona i Viborg.

Måske har vi i tidligere artikler besvaret dit spørgsmål, men så vil vi i den forbindelse linke til den historie, der giver dig svaret på dit spørgsmål om corona-udbruddet.

I spørgeboksen herunder har du mulighed for at stille os dit spørgsmål. Vi vil derefter forsøge at finde svaret på spørgsmålet, så vi forhåbentlig kan være med til at gøre jer viborgensere klogere på, hvad corona betyder lokalt. For dig og for os alle.

Du kan spørge om alt, der handler om corona-virus. Det eneste krav er, at det skal være med udgangspunkt i Viborg. Det er spørgsmål på lokalt plan, vi forsøger at besvare for jer læsere.

Har du spørgsmål i øvrigt til spørgeboksen, eller har du problemer med at få det til at virke, kan du altid kontakte journalist Danni Kristensen på mail: dakr@viborgfolkeblad.dk.

Vi håber, vi sammen kan hjælpes ad til at blive klogere på den corona-virus, der i disse dage lammer vores samfund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kaffevogn skal vente på tilladelse

Annonce