Annonce
Viborg

Corona-lukket: Jyske Bank lukker i Bjerringbro og Viborg

Jyske Bank i både Viborg og Bjerringbro åbner først mandag 28. december, fortæller afdelingsdirektør Chris Stenskrog. Arkivfoto
Otte medarbejdere ramt af corona - afdelinger åbner igen 28. december.
Annonce

Viborg/Bjerringbro: Julefreden begynder at sænke sig, og folk gør klar til fridagene, men det er ikke derfor, at der fra tirsdag morgen var helt mørkt i Jyske Banks afdelinger på Torvegade i Bjerringbro og Sct. Mathias Gade i Viborg.

En store del af bankens personale er som mange andre over det ganske land ramt af corona, og allerede mandag eftermiddag lukkede man filialen i Bjerringbro, og de første medarbejdere blev sendt til test. De øvrige medarbejdere bliver testet i dag tirsdag.

Ifølge afdelingsdirektør Chris Stenskrog tikkede de første meldinger om corona-smittede medarbejdere ind søndag.

- I øjeblikket er seks medarbejdere fra de to afdelinger samt to ledere ramt af corona, siger Chris Stenskrog, som også selv har fået corona og skal være i isolation i syv dage.

- Vi har lukket indtil mandag 28. december. Lokalerne kan selv-desinficere sig i løbet af 72 timer, og til den tid er lokalerne rene,  så de raske medarbejdere trygt kan vende tilbage, siger han.


Vi har lukket indtil mandag 28. december. Lokalerne kan selv-desinficere sig i løbet af 72 timer, og til den tid er lokalerne rene,  så de raske medarbejdere trygt kan vende tilbage.

Chris Stenskrog, afdelingsdirektør.


De medarbejdere, som ikke er ramt af corona, arbejder hjemmefra. Foruden afdelingerne i Bjerringbro og Viborg er Stenskrog også leder af Jyske Banks afdeling i Kjellerup, men her er ingen medarbejdere ramt af corona-udbruddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce