Annonce
Bjerringbro

Corona-smitten breder sig: Håndboldfolk holder vejret forud for årets julecup

I 2020 fik Bjerringbro FH debut som juletræssælger i håb om at kunne tjene nogle af de penge, som foreningen plejer at tjene på årets julecup. Arkivfoto: Johnny Pedersen
152 håndboldhold fra hele landet er tilmeldt årets julecup i Bjerringbro.

Bjerringbro: Dagene mellem jul og nytår er for nogle ren afslapning, for andre er det ensbetydende med masser af håndbold og frivilligt arbejde. Sådan er det også i Bjerringbro FH, som plejer at arrangere en stor tre dages håndboldcup i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

I 2020 blev stævnet som meget andet aflyst på grund af corona-nedlukningen, og på grund af de seneste ugers stigning i antal corona-smittede over hele landet holder man i øjeblikket vejret i Bjerringbro FH.

- Ja vi afventer situationen, lyder det fra forretningsfører for Bjerringbro FH Henrik Bangshøi,  som glæder sig over et godt samarbejde med håndboldklubber i Skjern, Thisted og Bording, som også har store håndboldstævner mellem jul og nytår.

Annonce

- Vi er jo egentlig konkurrenter, men vi har et godt samarbejde. I øjeblikket skriver vi sammen, for vi har mange spørgsmål forud for arrangementet, og vi har kontakt til Dansk Håndboldforbund, som skal hjælpe os med rådgivning fra sundhedsmyndighederne, siger Henrik Bangshøi, som håber, at der kan tages en endelig beslutning i næste uge.

- Vi skal helst vide det, inden vi binder os op på for mange omkostninger. Og de mange frivillige vil jo gerne vide besked, om de skal hjælpe, og hvis cup'en kan gennemføres, så er der formentlig også brug for ekstra folk til at tjekke spillernes coronapas, lyder det fra forretningsføreren.

Vi skal helst vide det, inden vi binder os op på for mange omkostninger. Og de mange frivillige vil jo gerne vide besked, om de skal hjælpe, og hvis cup'en kan gennemføres, så er der formentlig også brug for ekstra folk til at tjekke spillernes coronapas.

Henrik Bangshøi, forretningsfører.

Der er tilmeldt 152 hold til stævnet i Bjerringbro, og de tre andre klubber har mellem 150 og 178 tilmeldte hold med spillere fra det meste af landet.

Cup'en i Bjerringbro plejer at samle op mod 2.000 mennesker - foruden børn og unge også trænere og holdledere, og der spilles håndbold i både Bjerringbro, Rødkærsbro, Kjellerup og Ans. En del af deltagerne overnatter i haller og på skoler, og der skal derfor også sørges for forplejning til de mange mennesker.

Annonce
Viborg For abonnenter

Længe ventet millionhandel går endelig igennem: - Det er en bygning, der er værd at vente på

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se alle billederne: Nu er det 'Jul i Viborg' igen

Viborg For abonnenter

Er du tilfreds med dit barns skole? Ny undersøgelse viser store forskelle på forældres tilfredshed med kommunens skoler

Rundt om Viborg

Efter to års corona-pause: Så skal den igen have fuld gas på populær musikfestival

Viborg For abonnenter

Der sprænges! - i biodiversitetens tjeneste

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Bjerringbro For abonnenter

Efter et års ventetid: Omkring 150 mennesker i kø til ny Aldi-butik

Bjerringbro

Løver står klar med indkøbsvognene

Viborg

Krav om corona-pas til kommunalt ansatte fra på mandag: 'Det er en tillidsbaseret ordning', siger Ulrik Wilbek

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Viborg FF For abonnenter

Ny næstformand vil sætte skub i Viborg FF's udvikling - man kan tage viborgenseren ud af Viborg, men man kan ikke tage Viborg FF ud af viborgenseren

Rundt om Viborg For abonnenter

Landsbyens borgere arbejder på at genåbne købmandsbutikken: Salget af anparter er næsten i mål

Kultur

Viborgs succesfulde Englehave åbner igen: Her kan du skrive en hilsen til dem, du savner

Annonce