Annonce
Bjerringbro

Mangelfuld støjrapport: Cross-folk må vente på afgørelse

Det bliver byrådet, der skal tage den endelige afgørelse vedrørende køb af de to ejendomme på Bjerring Hede, hvor crossklubben vil etablere ny bane. Arkivfoto
Økonomi- og erhvervsudvalget ville ikke tage stilling til sagen om den betingede købsaftale, og sender den videre til byrådet uden indstilling.

Bjerringbro: Onsdag var der møde i Økonomi- og erhvervsudvalget og her skulle udvalget afgøre, om den mangelfulde støjrapport, der er indsendt i forbindelse med fremtidigt anlæg af en motocrossbane på Bjerring Hede 41-43, skal være årsag til, at en betinget købsaftale hos Viborg Kommune ikke fører til køb.

Men Bjerringbro Motocrossklub må i første omgang vente tålmodigt på en afgørelse, for på Økonomi- og erhvervsudvalgets møde besluttede man, at sagen om annullering af den betingede købsaftale skal forelægges det samlede byråd til endelig beslutning, hvilket formentlig bliver onsdag den 22. maj.

Borgmester Ulrik Wilbek (V) forklarede, at det dels var fordi, det i 2016 var det samlede byråd, som indgik den betingede købsaftale, og dels fordi man var uenige i ØK.

Selv ville borgmesteren først på byrådsmødet sige, hvad hans holdning er til sagen.

Niels Dueholm (S) bekræfter, at det ikke var muligt for udvalget at komme til enighed, og at man derfor valgte at sende sagen videre til byrådet - vel at mærke uden nogen indstilling.

Selv er han stadig ikke villig til at gå i krig over sagen, men indrømmer at han er mere åben for en diskussion end tidligere.

- Siden sidst har vi hørt crossklubben fortælle nogle ting, der viser, at sagen nok ikke er så sort/hvid som først antaget, og at der er kommet mere information og nuancer frem, siger Niels Dueholm, der ellers for nogle dage siden mente, at det var crossklubbens fejl, og at den havde sovet i timen.

- Jeg tager en snak med min gruppe for at få afstemt vores holdning, inden vi går til byrådmøde i næste uge, siger Niels Dueholm, der dog gerne vil understrege, at fordi Viborg Kommune siger nej til at købe Bjerring Hede 41-43, er det ikke det samme som et nej til, at der kan ligge en fremtidig crossbane i området.

Annonce

Siden sidst har vi hørt crossklubben fortælle nogle ting, der viser, at sagen nok ikke er så sort/hvid som først antaget, og at der er kommet mere information og nuancer frem

Niels Dueholm (S), medlem af Økonomi- og erhvervsudvalget, Viborg Kommune

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Stole skal vise vej til kulturfestival

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce