Annonce
Bjerringbro

Crossbane udsat endnu en gang

Motocrosskørerne fra Bjerringbro kom ikke tættere på en bane på onsdagens byrådsmøde. Arkivfoto
En snes protesterende modstandere af en motocrossbane på Bjerring Hede gik forgæves til byrådsmøde. Politikerne udsatte sagen for at undersøge den nærmere.

Bjerringbro: Den langvarige sag om at finde en placering til en motocrossbane til den lokale crossklub blev endnu engang sparket til hjørne, da den var på byrådsmødets dagsorden onsdag. En snes modstandere af planerne om en crossbane på stedet var ellers mødt op med skilte og bannere i byrådssalen med tekster som: "Bevar Vindum Skov som stilleområde" og "Ro på landet".

For to år siden godkendte byrådet en betinget købsaftale for to ejendomme på Bjerring Hede med det formål, at der kunne anlægges en motocrossbane. Og til økonomiudvalgets møde i sidste uge var oplægget, at købsaftalen skulle annulleres, da der ikke var kommet en afklaring på støjproblemerne i form af en støjrapport.

Udvalget besluttede imidlertid at forelægge sagen for det samlede byråd på det møde, der blev afholdt onsdag sidst på eftermiddagen.

Her meddelte borgmester Ulrik Wilbek (V), at sagen udsættes, for at forholdene omkring eventuel anlæggelse af en motocrossbane på stedet kan afklares nærmere. Hvornår der så er lagt op til, at der kan tages en beslutning, er der ikke klarhed over på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

112 For abonnenter

52-årig fængslet efter blodigt overfald: 'Jeg var så gal, at jeg ikke kunne mærke smerte'

112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce