Annonce
Rund om Viborg

Cykle-løbe-svømme i et halvt døgn i træk

AIF i Frederiks holder igen 12-timers triathlon lørdag. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Frederiks: I morgen, lørdag den 8. juni, indbyder Alhedens IF's motionsafdeling igen til 12-timers-triatlon-stafet, hvor deltagerne holdvis og et halvt døgn i træk skal holde gang i cykling, løb og svømning. Af hensyn til sidstnævnte disciplin er svømmehallen i Alhedens Idræts- og Kulturcenter i øvrigt mod lørdags-sædvane ikke åbent for offentlig svømning.

Triatlon-stafetten skyldes i gang klokken 8.00 og varer altså til klokken 20.00. Som det første skal deltagerne cykle 17,5 kilometer på små veje omkring Frederiks, hvor turen også går igennem det flotte terræn i Dollerup.

Derefter kommer en løbetur på 4,5 kilometer ad stier i Frederiks by. Og til sidste skal deltageren tage en halv kilometer lang svømmetur - 20 baner - i svømmehallen.

Når det også er overstået går "stafetten" videre til den næste på holdet, og sådan fortsætter det time efter time. 12-timers-triatlon-stafetten er for alle og for hyggen og motionens skyld, men holdene kan også også måle sig med hinanden, for det er et stævne med professionel DGI-tidtagning, står der på AIF's hjemmeside.

Synes man at 12 timer i træk er for meget og for mange ture, kan man også vælge at tage en seks-timers stafet. I så fald lyder startskuddet klokken 10.00.

jøp

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce