Annonce
Rundt om Viborg

Cyklister trampede penge sammen til håndboldafdeling

De helt små cyklister var også med til løbet. Privatfoto

Ørum: For trettende år i træk har Ørum IF håndbold holdt afdelingens årlige sponsorcykelløb, og denne gang var det i strålende solskin. Cyklisterne skulle ud på en rundstrækning på 0,7 km med start og slut hos Passat Energy på Industrivej.

Ud over håndboldspillerne havde en del lokale kendisser også sagt ja til at være med til at cykle penge ind til håndboldafdelingen. De kendte var i år: Brugsuddeler Arne Andersen, erhvervskundechef i Ringkjøbing Landbobank Karsten Møller Madsen, Torben Grønlund Hansen fra Passat Energy, tidligere ridefoged Morten Otte og Team Rynkeby-deltager Mie Pedersen. Den sidstnævnte havde følgeskab af flere Team Rynkeby-ryttere.

Traditionen tro blev der uddelt en del titler. Blandt andet kårede man årets cykelhold - det vil sige det ungdomshold, der cyklede flest penge ind, ungdomsholdet med flest fremmødte, dagens fighter og dagens smil. I år blev der trukket lod om et Viborg Gavekort på 1.000 kroner mellem alle de cyklende deltagere.

Det årlige cykelløb er et meget vigtigt grundlag for håndboldafdelingens sociale aktiviteter og bidrager blandt andet også til, at kontingentet kan holdes på et fornuftigt niveau.

jak

Sponsor-cykelløbet er vigtigt for økonomien i håndboldafdelingen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce