Annonce
Håndbold

Dårlig start blev dyr: Viborg FH tabte knebent til tophold

Viborg FH spillede 40 gode minutter, men det var ikke nok mod Aalborg. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FH gjorde en god figur mod topholdet fra Aalborg, men en dårlig start kom til at koste dyrt.
Annonce

Aalborg: Viborg FH's U17-drenge måtte trods en god præstation tage fra Aalborg uden point. En dårlig start på kampen satte holdet tilbage, men 40 gode minutter gjorde, at topholdet fra nord blot vandt med tre mål. Kampen endte 29-26.

Aalborg er blandt de allerbedste i dansk U17-håndbold, så det var selvsagt en stor opgave, der ventede det nyetablerede viborgensiske mandskab. I kampens indledning lignede det, at det kunne gå hen og blive grimt. Efter 20 minutters spil førte nordjyderne med 9-3. Viborg-drengene turde ikke at tage konfrontationerne. Der manglede både mod og vilje til at ofre sig.

- Men efter de 20 minutter begyndte der at ske et eller andet. Især Malthe Strøm Lyngsø udmærkede sig ved en god præstation. Han gik forrest og viste hvor skabet skulle stå. Vi endte med at komme tilbage, og var på et tidspunkt kun bagud med én, sagde Ole Bitsch, hvis hold i sidste ende måtte strække gevær.

- Man skal selvfølgelig også huske, at Aalborg er et af det bedste hold, man kan møde i Danmark. Så at vi spillede lige op med dem, og var helt på omgangshøjde, gør mig stolt.

Allerede på lørdag mødes de to hold igen - denne gang i Viborg. VFH har fortsat en mulighed for at spille sig op på én af de to ligaadgangsgivende placeringer, men det har ikke det store fokus på nuværende tidspunkt.

- Der er en lille åbning i forhold til at komme i spil til de to øverste pladser, men tingene skal gå op i højere enhed. Det er egentlig ikke et mål i sig selv. For os er det vigtigst, at vi bevæger os i den rigtige retning. Og det synes jeg, at vi gør. Vi er rigtig godt på vej, og så må vi se, hvor vi står, når julepausen rammer, fortalte Ole Bitsch.

Aalborg Håndbold - Viborg FH 29-26

Håndbold, 1. division, U17-drenge

Mål for Viborg FH: Ikke oplyst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce