Annonce
Læserbrev

Dødsfald: Mindeord over Knud Christensen

Knud Christensen

Mindeord: Ann-Dorte Christensen, Flemming Christensen og Tina Gade skriver ifm. deres fars død følgende mindeord:

Forhenværende maskinhandler og direktør Knud Christensen er død den 12. maj i en alder af 87 år.

Knud Christensen blev født i Most Mølle som den midterste af en søskendeflok på fem. Han boede størstedelen af sit liv i Grundvad, men flyttede for tre år siden til Spurvevej i Viborg sammen med sin hustru Metha.

Efter en uddannelse som lagerekspedient hos Reffskier i Viborg kom Knud Christensen i 1951 til Grundvad for at arbejde hos sin far Christian N. Christensen. Her var han først lastbilchauffør, og senere begyndte han at sælge brugte engelske traktorer.

Fra 1961-1981 var han forhandler af Deutz traktorer gennem Dansk Landbrugs Andels Maskinindkøb (DLAM). Da dette selskab blev nedlagt, videreførte Knud Christensen familieforetagendet som Grundvad Maskinhandel indtil 2005, hvor sønnen Flemming Christensen overtog firmaet.

Knud Christensen var god til at snakke med alle, og han var meget vellidt blandt landmændene, der ofte kom forbi "Knud i Grundvad" til en snak og en øl og ofte også for at købe nye eller brugte landsbrugsmaskiner.

Ligeledes var han meget respekteret blandt andre maskinhandlere, og flere af disse blev gode venner også privat.

Knud Christensen kunne en måned efter sin død have fejret krondiamantbryllup med hustruen Metha. I 65 år har de haft et godt familieliv, som har dannet en tryg ramme både om deres nære familie og de mange slægtninge. Sammen har de også haft et aktivt fritidsliv og en stor omgangskreds.

Med tre hold venner havde de f.eks. gennem mere end 50 år en kortklub, hvor de hver uge spillede whist, hyggede sig med et stykke smørrebrød og årligt tog på weekend-ophold.

De har også være ivrige folkedansere i Alhedens Folkedanserforening og deltaget i en række landsstævner.

Knud Christensen var en højtelsket familiefar. Hans tre børn med svigerbørn, seks børnebørn og to oldebørn var hans store livsglæde, og han kunne med kærlighed og glimt i øjet fornøje både store og små.

Æret være vor fars minde.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce