Annonce
Alarm 112

Dødstrusler ved stationen: Voksen mand truede 16-årig pige med en foldekniv

Truslen faldt her i området omkring stationen i Bjerringbro. Arkivfoto: Morten Dueholm

Bjerringbro: En blot 16-årig pige blev i går, onsdag aften, truet på livet af en ni år ældre mand med en kniv. Manden stod tæt på pigen og havde kniven helt oppe mod hendes ansigt, da han ifølge politiet sagde, at han ville slå hende ihjel.

Forud for episoden havde politiet været til stede med to patruljevogne i området omkring Bjerringbro Station. Her var en større gruppe unge forsamlet omkring klokken 20.30, og politiet havde fået en melding om, at der var optræk til slagsmål.

Betjentene var ved gruppen af unge i omkring 40 minutter, før de kørte afsted igen. Her var stemningen god, og der var ikke noget, der tydede på ballade, fortæller Henrik Hansen fra lokalpolitiet i Viborg.

Annonce

Blot 25 minutter efter, at betjentene var kørt, blev de kaldt tilbage. Tre personer var stået af et tog, og de havde tilsyneladende skumle motiver.

Under et slagsmål trak den 25-årige mand en foldekniv og truede den 16-årige på livet. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorfor han truede hende, og hvorfor det lige netop skulle gå ud over hende, oplyser politiet.

Da betjentene var tilbage, udpegede de tilstedeværende knivmanden, som blev anholdt klokken 22.05 og sigtet for at have fremsat dødstrusler. Senere blev det formodede gerningsvåben fundet smidt på banelegemet.

Siden onsdag aften har politiets jurister vurderet, om der var grundlag for at fremstille den 25-årige mand, som kommer fra Viborg, i grundlovsforhør. Det er dog ikke tilfældet, og manden bliver derfor afhørt og løsladt med sin sigtelse.

Nu skal politiet have afhørt gruppen af unge, som var til stede, for at finde ud af, hvad der ledte op til knivtruslerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Et glædeligt farvel til mundbindet: - Det er dejligt, vi nu kan tage det af

Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce