Annonce
112

Dødsulykke ved Karup: Politiet efterlyser hvid varevogn - kan have afgørende oplysninger

Flaget vajer tirsdag på halv stang over flyvestationen. Nu efterlyser politiet føreren af en en hvid varebil, som kan have afgørende oplysninger i sagen. Foto: Morten Dueholm

Kølvrå: Mandag aften omkring klokken 20.40 mistede en 22-årig mand livet ved indkørslen til Flyvestation Karup, da han blev påkørt af en bil på Herningvej.

Hele tirsdagen har politiet søgt efter føreren af bilen, som påkørte den unge værnepligtige. I den forbindelse vil Midt- og Vestjyllands Politi nu gerne i kontakt med føreren af en hvid varebil, der mandag kørte ad rute 12, Herningvej, i nordgående retning i tiden omkring klokken 20.40.

I forbindelse med gennemgangen af videoovervågning fra strækningen er politiet blevet opmærksom på en hvid varebil, som kørte på strækningen i samme tidsrum som flugtbilisten, altså mellem klokken 20.30 og 20.50.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med føreren af den hvide varebil, da vedkommende kan have afgørende oplysninger i sagen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Her tilføjer politiet også, at det desværre ikke har været muligt at komme med en nærmere beskrivelse af varebilen.

Tidligere har politiet fortalt, at den 22-årige mand blev påkørt af en bil på størrelse med en Peugeot 206 eller lignende.

Føreren af den hvide varebil - og øvrige vidner - kan kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce