Annonce
112

Dømt for vold mod sin ekskæreste: ”Det bliver værst for dig selv”

En mand fra Bjerregrav-området har nu fået sig en dom for vold og trusler mod sin tidligere kæreste. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Bjerregrav/Klejtrup: "Du skal ikke melde det. Så bliver det værst for dig selv."

Sådan sagde en 45-årig mand til sin tidligere partner, efter han havde skubbet hende, væltet hende omkuld og taget kvælertag på hende.

Alligevel endte det med at blive ret så slemt for manden selv, der nu har fået en betinget fængselsdom for truslerne og volden.

De to personer havde en uges tid forinden episoden afsluttet deres forhold, og kvinden var mødt op på mandens bopæl for at få en forklaring på, hvorfor forholdet skulle slutte. Sådan forklarede manden det i hvert fald i retten. Kvinden selv sagde, at hun var kommet for at gøre en hesteboks ren.

Episoden skete i november sidste år på en landejendom mellem Bjerregrav og Klejtrup.

Den 45-årige mand nægtede sig skyldig i tiltalen, men alligevel vurderede retten, at kvinden havde leveret en troværdig vidneberetning. Desuden fremgik det af en lægeattest, at hun efter den pågældende aften havde pådraget sig hævelser og mærker på armen, fordi manden havde hold hende fast.

Derfor endte manden altså med at få en betinget fængselsstraf på 60 dage. Han skal i øvrigt udføre 80 timers samfundstjeneste. Manden modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Minister får syn for sagen

Debat

Det er stadig Arne og Anettes tur

Annonce