Annonce
Viborg FF

Dagen derpå - det siger folk om ansættelsen af Lars Friis

Lars Friis ser ud til at blive modtaget godt blandt tilhængerne. Arkivfoto: Ole Nielsen/Jysk Fynske Medier
Lars Friis blev lørdag offentliggjort som ny cheftræner i Viborg FF. Folkebladet har kigget på, hvordan folk har reageret på nyheden på de sociale medier.

Fodbold: Der var måske ikke mange som tænkte på Lars Friis, den dag i december, hvor det blev kendt, at Viborg FF skulle have en ny cheftræner.

Men Lars Friis blev det altså, og kigger man på de sociale medier, ser det ud til, at det primært er positive reaktioner, der er kommet efter nyheden ramte verden tidligt lørdag aften.

- Lyder som en spændende træner med en god licens. Så nu er det bare at krydse fingre for, at hele projektet når i mål, skriver Kristian Paulsen som kommentar til VFF's eget facebookopslag.

- Velkommen til klubben Lars! Det skal nok blive super godt, lyder det ligeledes fra Michael Tuxen Boll.

Der er også dem, som sender rosen i retning af Jesper Fredberg og ledelsen - hvilket mellem linjerne må forstås som ros af Lars Friis også.

- Det redder dælme weekenden! Umiddelbart en ny stærk signing, af en progressiv VFF-ledelse, skriver Klaus Kristensen.

- Godt arbejde Jesper Fredberg igen igen. Velkommen til Friis - nu skal arbejdet gøres færdigt. Forza Viborg, skriver Flemming Ervolder Frank.

Det er dog ikke lutter lagkage det hele - enkelte negative kommentarer har også fundet vej til kommentarsporet på facebook. Blandt andet skriver Prince Ange Constant Gbouablé:

- Han har intet med succesen i AGF at gøre. Det her, er hvad der sker, når man kigger på ambitioner frem for kunnen! Jeg tror desværre, at der røg endnu en oprykning. Må tiden modbevise min påstand.

Annonce

Bliver savnet

Kigger man på den anden side af bordet, så er der samtidig kun rosende ord til den nu tidligere AGF-assistent.

- Tillykke. Held og lykke Lars, og tak fordi at du sammen med os, var med til at følge Aarhus, på de første spæde skridt tilbage til fordums storhed. Vi ses i suppen, når du har nået dit første mål i Viborg. Du vil aldrig blive glemt i smilets by, skriver Per Leth Laursen på twitter.

- Mange trænere drømmer vel om at få deres eget hold, og det er da svært at nægte Lars Friis. Alt held og lykke med det nye job, lyder det fra brugeren Kevin.


Lyder som en spændende træner med en god licens. Så nu er det bare at krydse fingre for, at hele projektet når i mål

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce