Annonce
Viborg

Dagmar sov stille ind i troen på Gud

Dagmar Margrethe Okkels er død, 96 år gammel. Genrefoto
Dagmar Margrethe Okkels er død, 96 år gammel.
Annonce

Nekrolog: Dagmar Margrethe Okkels (f. Pedersen) født den 2.12.1923 – død den 25.07. 2020:

Dagmar var datter af brugsuddeler Carl Pedersen og hustru Marie Pedersen, Handest. Gift med Erik Okkels i 1949. Fik to børn: Carl Åge Okkels og Else Marie Okkels.

Dagmar boede i Viborg i perioden 1953-1979 og var hjemmegående, mens børnene var små. Senere sang hun i Viborg Domkirkes kor og arbejdede halvtids som regnskabschef for Guldsmed Jarly i Viborg.

Hun tog herefter en uddannelse som familievejleder og arbejdede som sådan i det gamle Viborg Amt i mange år. Hun blev senere medlem af skatterådet og havde også organistembede i Sjørslev og Almind kirker.

Hendes mand Erik Okkels afsluttede særuddannelsen som præst i folkekirken og fik i 1979 embede som præst ved Torslev og Øster Svenstrup kirker i Nordjylland, hvor han virkede indtil sin død i 1984.

Dagmar Margrethe Okkels indgik aktivt i sin mands præsteembede, støttede ham og lavede meget frivilligt arbejde. Hun tog blandt andet initiativ til en genbrugsbutik i Brovst til støtte for Mother Theresa og senere Folkekirkens Nødhjælp.

Der kom med tiden 40 medarbejdere i genbrugsbutikken, som hun var leder for. Derudover vikarierede hun gennem mange år som organist i adskillige kirker i hele området.

Hun flyttede tilbage til Viborg i 2010, da hun var 86 år gammel for på sine gamle dage at kunne være tættere på sine børn og deres familier.

Dagmar Okkels var til det sidste aktiv, strikkede trøjer til hele familien, læste, spillede og fulgte med i politik og kultur.

Hun var dybt taknemmelig for sit lange gode liv og for sin familie.

Hun sov stille ind i troen på Gud med sine børn omkring sig.

Udover sine børn efterlader hun sig to svigerbørn, seks børnebørn og to oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

International hæder til lokal kunstner

Viborg HK

Frustration hos VHK efter nye restriktioner:- Vi var jo begyndt at sælge billetter

Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Annonce