Annonce
Rundt om Viborg

Damernes aften rykker ind i medborgerhuset

Sparkær Medborgerhus bliver hjemsted for byens dameaften til april. Arkivfoto: Morten Pedersen

Sparkær: Den traditionelle dameaften i Sparkær får ny arrangør og nyt hjemsted, når det atter er tid for Sparkærs damer og piger til at samles i byen.

Der holdes atter dameaften i byen lørdag den 18. april, og denne gang flytter festen fra forsamlingshuset til medborgerhuset og med Sparkær Borgerforening som arrangør. Samtidig er der sat loft over antallet af deltagere - nemlig 41 - og dermed satser borgerforeningen på, at medborgerhuset bliver fyldt op af festglade lokale damer og piger til en aften, hvor der vist nok kun er mænd som personale i baren.

Billetterne sættes til salg i eftermiddag fredag den 24. januar fra klokken 17.30, og det foregår hos Min Købmand i Sparkær, hvor der bydes på et glas bobler og lidt snacks til billetkøberne.

Prisen for at deltage er 300 kroner inklusive velkomstdrink, tapas, dessert, musik og festlige indslag - for medlemmer af borgerforeningen er prisen blot 200 kroner. Der trækkes i øvrigt lod om transport til festen med Sparkær Limousineservice, fremgår det af indbydelsen fra Sparkær Borgerforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce