Annonce
Rundt om Viborg

Damernes aften rykkes til oktober

Sparkær Medborgerhus lægger hus til årets - i øvrigt udsolgte - dameaften i Sparkær. Arrangementet er nu flyttet til den 3. oktober. Arkivfoto: Morten Pedersen

Brødtekst

Sparkær: Lørdag den 18. april var det damernes aften i Sparkær men på grund af corona-krisen er arrangementet nu flyttet til lørdag den 3. oktober.

Det oplyser Kristian Olesen, der er formand for Sparkær Borgerforening, der står bag aftenen, i et opslag på Sparkærs side på Facebook. Her fremgår det også, at hvis man er forhindret denne dag, men har købt billet, så får man sine penge retur.

Den traditionelle dameaften i Sparkær er i år flyttet fra forsamlingshuset til medborgerhuset, og det er som noget nyt med Sparkær Borgerforening som arrangør.

Samtidig er der sat loft over antallet af deltagere - nemlig 41 - og de billetter blev hurtigt afsat, og der kunne meldes udsolgt.

- Vi holdt en event for salget af billetter ved kødmanden, og der blev solgt 35 billetter, og resten blev solgt i løbet af et par dage. Men kan man ikke på den nye dato, så får man altså pengene retur, og det vil så eventuelt åbne for, at andre kan komme med. Men vi har ikke hørt noget fra nogen endnu, siger Kristian Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Regionsballade. Varm luft til svar på medarbejdernes bekymringsbrev

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce