Annonce
Sport

Danmark gav U21-landsholdsdebut til Viborg-keeper

Viborg FF - Aab , DBU Pokalen, 2.runde, Energi Viborg Arena, 7.september: Viborgs målmand Sebastian John reddede straffespark (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)

Viborg FF's unge førstemålmand, Sebastian John, har nu fået sin debut på det danske U21-landshold.

Annonce

Viborg: Sebastian John, der om tre dage fylder 22 år, har torsdag aften fået sin debut på det danske U21-landshold.

Viborg FF's førstemålmand begyndte således i buret, da de danske drenge torsdag klokken 19.30 tog hul på en træningskamp på udebane imod Østrig. Omgivet af spillere fra blandt andet FCK, FC Nordsjælland, Ajax, Huddersfield og Dortmund kunne Sebastian John dermed notere sig sin indtil videre ottende ungdomslandskamp. Han har før optrådt for både U17-, U18-, U19- og U20-landsholdet. Med sin startplads for det ældste ungdomslandshold får han dermed næsten pladen fuld i DBU-regi.

Danmark vandt kampen mod bundsolide 5-0. Sebastian John stod på mål i 60 minutter, inden han blev skiftet ud. På det tidspunkt var stillingen 3-0.

Mens kampen i Østrig blot er en træningskamp, står der vigtige point på spil om fire dage, dagen efter Johns fødselsdag. Her møder man Georgien, ligeledes på udebane.

Den største konkurrent på landsholdet har hidtil været Leicester Daniel Iversen, men han har meldt fra med en skade, og dermed er der grund til at tro, at Sebastian John også da skal i aktion.

Da han forleden blev udtaget til U21-landsholdet for første gang, sagde han til folkebladet:

- Det var noget af en overraskelse, og det er vildt fedt, at jeg er med igen. Jeg havde godt hørt, at de (landsholdets trænerteam, red.) har været ude at kigge på mig ind imellem, men jeg havde ikke set det komme nu.

- Jeg har ikke tænkt over landsholdet i hverdagen. Fokus er helt klart på Viborg. Jeg har jo nok leget lidt med tanken, at jeg kunne komme med igen, da det begyndte at gå godt i Viborg, men det har aldrig været et fokuspunkt for mig.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce