Annonce
Sport

Danmark gav U21-landsholdsdebut til Viborg-keeper

Viborg FF - Aab , DBU Pokalen, 2.runde, Energi Viborg Arena, 7.september: Viborgs målmand Sebastian John reddede straffespark (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)

Viborg FF's unge førstemålmand, Sebastian John, har nu fået sin debut på det danske U21-landshold.

Viborg: Sebastian John, der om tre dage fylder 22 år, har torsdag aften fået sin debut på det danske U21-landshold.

Viborg FF's førstemålmand begyndte således i buret, da de danske drenge torsdag klokken 19.30 tog hul på en træningskamp på udebane imod Østrig. Omgivet af spillere fra blandt andet FCK, FC Nordsjælland, Ajax, Huddersfield og Dortmund kunne Sebastian John dermed notere sig sin indtil videre ottende ungdomslandskamp. Han har før optrådt for både U17-, U18-, U19- og U20-landsholdet. Med sin startplads for det ældste ungdomslandshold får han dermed næsten pladen fuld i DBU-regi.

Danmark vandt kampen mod bundsolide 5-0. Sebastian John stod på mål i 60 minutter, inden han blev skiftet ud. På det tidspunkt var stillingen 3-0.

Mens kampen i Østrig blot er en træningskamp, står der vigtige point på spil om fire dage, dagen efter Johns fødselsdag. Her møder man Georgien, ligeledes på udebane.

Den største konkurrent på landsholdet har hidtil været Leicester Daniel Iversen, men han har meldt fra med en skade, og dermed er der grund til at tro, at Sebastian John også da skal i aktion.

Da han forleden blev udtaget til U21-landsholdet for første gang, sagde han til folkebladet:

- Det var noget af en overraskelse, og det er vildt fedt, at jeg er med igen. Jeg havde godt hørt, at de (landsholdets trænerteam, red.) har været ude at kigge på mig ind imellem, men jeg havde ikke set det komme nu.

- Jeg har ikke tænkt over landsholdet i hverdagen. Fokus er helt klart på Viborg. Jeg har jo nok leget lidt med tanken, at jeg kunne komme med igen, da det begyndte at gå godt i Viborg, men det har aldrig været et fokuspunkt for mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce