Annonce
Viborg

Danmark skal have en ældrepleje i topklasse

Karina Adsbøl, Dansk Folkeparti.
Annonce

Læserbrev:  Dansk Folkeparti altid kæmpet for en bedre ældrepleje. Det har vi gjort til hver en finanslov, vi har været inviteret med til. Listen over resultater på ældreområdet, som Dansk Folkeparti har sikret, er lang.

Den tæller blandt andet en halv milliard om året til varme hænder. Det betød 1000 flere ansatte i ældreplejen. I 2019 overtog Socialdemokratiet regeringsmagten. Det betyder, at vi må kigge længere efter indflydelse.

De hjerteskærende fortællinger om ældre, der ikke får den omsorg og pleje, de fortjener, vidner om, at der er brug for Dansk Folkeparti. I 2012 indførte Socialdemokratiet den såkaldte budgetlov. Den har medvirket til en stram økonomistyring ude i kommunerne. Det gør det sværere at sikre ordentlig pleje.

I Dansk Folkeparti synes vi, at der skal prioriteres ressourcer øremærket til ældreområdet. Lederne skal uddannes. Så de er i stand til at sikre livskvalitet, omsorg og værdighed for de ældre. Det burde være en selvfølge.

Men de klip fra TV2’s dokumentar, som Ekstra Bladet bragte, vidner om noget andet. Det er på alle måder fuldstændig uacceptabelt. Else blev billedet på og fortællingen om en plejesektor, der ikke fungerer.

Lad os i fællesskab skabe en anden fortælling. Politikerne har et ansvar, men alle, der arbejder i omsorgsfaget, spiller en vigtig rolle. Det er ikke kun penge, der mangler. Ordentlighed, omsorg og empati koster ingenting.

Vi skal lytte til dem, der arbejder på gulvet. Vi skal høre, hvad de har brug for i dagligdagen så de kan levere en god og omsorgsfuld pleje. Lad os sammen skabe en ældrepleje i topklassen.


Vi skal lytte til dem, der arbejder på gulvet. Vi skal høre, hvad de har brug for i dagligdagen så de kan levere en god og omsorgsfuld pleje.

Karina Adsbøl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce