Annonce
Kultur

Dans og støt Røde Kors

På lørdag danses der til fordel for Dansk Røde Kors. Privatfoto
Crossdance lørdag 9. november i Bjerringbro.

Bjerringbro: Hvis man kan li' at danse og få sved på panden, så kan man lørdag 9. november deltage i et velgørenhedsarrangement i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Det er en tradition, at crossdance-afdelinger landet over støtter Røde Kors julehjælp til udsatte familier i Danmark med et landsdækkende velgørenhedsarrangement.

Der danses i hele Danmark på udvalgte lokationer med det formål, at samle ind til så mange julekurve, som muligt. Danserne betaler 80 kroner for at være med, og alle indtægter på dagen går ubeskåret til Røde Kors Julehjælp 2019.

- Jeg er så heldig at have fået lov til at arrangere det i Bjerringbro, hvor Gudenaadalens Gymnastikforening har lejet lokale og stillet til rådighed, fortæller instruktør Anita Rosenquist.

Røde Kors Julehjælp består typisk af en færdigpakket julekurv eller et gavekort på 800 kroner til Coop. Som supplement indgår Røde Kors’ lokale afdelinger også ofte aftaler med lokale forretningsdrivende, så familierne får et juletræ eller sponsorerede julegaver med.

- Sidste år støttede vi med over 61.736 kr. - det var crazy, fortæller Anita Rosenquist.

Har man ikke mulighed for at danse med på dagen, kan man støtte indsamlingen alligevel på en egenindssamling. Man kan tilmelde sig på crossdance.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce