Annonce
Sport

Dansepar dystede mod de voksne i Ungarn

Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei har været på dansegulvet i Ungarn. Foto: Ingelis Ørum
Annonce

Ungarn: Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei har været i Ungarn for at danse, og præstationerne rakte til to gode placeringer i ynglingerækken samt en midterplacering i voksenrækken.

27 par stillede op i standarddans i ynglingerækken, og Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei kvalificerede sig til finalen og sluttede på en femteplads i det stærke felt.

I latin for ynglingedansere var 29 par med, og her dansede Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei sig til en syvendeplads. Det betød, at parret akkurat ikke kom med i finalen.

I Ungarn stillede de to talentfulde dansere også op i seniorrækken i et felt med 51 par. Det lykkedes at danske sig videre fra første runde, og det blev til en samlet 26. plads. En godkendt indsats ifølge Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei.

Næste turnering for Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei bliver muligvis allerede på lørdag og søndag, hvor parret overvejer at rejse til Paris og snuppe en dobbelt turnering, som opvarmning til DM i 10-dans, som afholdes den 2. juni i Thorsø Tungellundhallerne.

Derefter følger EM i standarddans i Rumænien den 8. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

To unge narkosælgere varetægtsfængslet: Blev anholdt med både kokain og hash på lommen

Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce