Annonce
Rund om Viborg

"Danser med Drenge" spiller på Vejrumbro Open Air

Vejrumbro Open Air har plads til 2500 gæster til næste års festival. Foto: Morten Pedersen.

Den lille musikfestival i Vejrumbro er i fuld gang med forberedelserne til næste års udgave.

Vejrumbro: "Danser med Drenge" bliver topnavn på næste års udgave af musikfestivalen Vejrumbro Open Air. Arrangørerne har allerede nu næste års program klar. Vejrumbro Open Air holdes lørdag den 3. august.

"Danser med Drenge" er et fint navn for den forholdsvis lille musikfestival. Bandet er kendt for en stribe iørefaldende pophits. Blandt andre "Hvor længe vil du ydmyge dig", "Grib chancen" og "Er der nogen i himlen?", og mange spillesteder betegner dem ifølge festivalen i Vejrumbro som Danmarks bedste liveband.

Vejrumbro Open Air kan næste år fejre fem års jubilæum. Festivalen begyndte i det små og har vokset sig større. Næste år har man sat maksimumgrænsen for billetsalget til 2500 billetter. I 2018 oplevede man en stor succes med knap 2000 solgte billetter. Fra starten har konceptet været, at man ville have en lille festival med gode rammer og med billige priser, og det har vist sig at fungere.

På plakaten i 2019 står også "Sømændene", ""Guitar Rebels Volbeat Tribute", "Hit Orchestra" og "Hawkeye & Hoe". Billetterne koster 250 kroner i forsalg til og med den 15. juli næste år.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce