Annonce
Erhverv

Danser med Drenge vender tilbage til Viborg

Danser med Drenge kommer til Viborg i 2020. Foto: Pressefoto

Viborg: Det er efterhånden nogen tid siden, Danser med Drenge har besøgt Viborg – men nu er bandet tilbage med et brag af en koncert, når bandet gæster den nye Tinghallen fredag 8. maj 2020. Koncerten bliver en del af Tinghallens åbnings- og jubilæumsprogram, som begynder i maj måned og strækker sig over resten af året.

- Vi fejrer åbningen af den nye sal og samtidig Tinghallens 50 års fødselsdag, som egentlig er i 2019. Men grundet ombygningen har vi valgt at markere den runde fødselsdag i vores nye rammer, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Danser med Drenge har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har bandet spillet over 700 koncerter.

- Jeg glæder mig meget til denne koncert. Her er virkelig tale om et orkester, som har markeret sig på den danske musikscene i mange år, og det har derfor også rigtig mange hits med i baggagen, fortæller Claus Donslund.

Bandet er blandt andet kendt for sange som "Hvor længe vil du ydmyge dig?," "Aldrig undvære dig," og "Er der nogen i himlen?"

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce