Annonce
Viborg

Danseskole må lukke efter et år: - Der er ikke nok elever

John Nini ejer danseskolen Komera Neza og åbnede afdelingen i Viborg for knapt et år siden. Nu må han lukke den igen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Selvom det kun er et år siden, at Viborg kunne byde danseskolen Komera Neza velkommen, er det nu blevet tid til at sige farvel. Skolen lukker på grund af for få elever.
Annonce

Viborg: For lige godt et år siden åbnede en ny danseskole kaldet Komera Neza i lejede lokaler hos Palæ i Viborgs midtby.

Bag skolen stod den professionelle danser John Nini, som tidligere er blevet landskendt efter sin deltagelse i TV2-programmet "Danmark har Talent".

I forvejen havde John Nini allerede etableret tre afdelinger af sin danseskole i Aarhus, Odense og Kolding, hvor efterspørgslen på holdene har været stor.

Men i Viborg havde skolen ikke nogen særlig lang levetid. Efter et år i domkirkebyen må den nemlig lukke igen.

- Jeg må lukke, fordi der ikke er nok elever. Jeg kunne ikke engang dække mine transportudgifter hertil, siger John Nini, som samtidig erkender, at han muligvis ikke gjorde nok for at reklamere for skolens ankomst til Viborg.

Annonce

Kærlighed til dansen

Danseskolen har ellers haft god succes i de andre byer, John Nini underviser i.

Med mottoet "Love is the key" vil Komera Neza og John Nini have danseskolens hold til at fokusere mere på kærligheden til dansen end til det konkurrenceprægede element.

Det er altså ikke en filosofi, der er slået helt igennem hos danseglade viborgensere, selvom John Nini selv havde store forventninger til danseskolen ved åbningen sidste år.

- Det er synd for Viborg, fordi man kommer til at miste nogle gode dansetimer, siger John Nini.

Dansetræneren håber dog, at nogle af eleverne i fremtiden har lyst til at tage turen til Aarhus for fortsat at modtage undervisning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce