Annonce
Rundt om Viborg

Dansk familie-drama på lærredet i 11 dage

Cecilie Stenspil spiller en af hovedrollerne i den nye danske film "Kollision", der snart går 11 dage i Karup Bio. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Karup: Fra på torsdag den 31. oktober og helt frem til og med søndag den 10. november viser Karup Bio hver aften den nye danske dramafilm "Kollision", der har Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne.

Nikolaj Lie Kaas spiller Leo, der leder en stor virksomhed, er gift med Olivia (Cecicie Stenspil) og har to dejlige børn. Leos tilværelse falder dog snart voldsomt fra hinanden, da en tragedie indtræffer. Derefter følger en svær og barsk skilsmissesag, som går ud over alle - især parrets lille datter Liv.

"Kollision", der udforsker en familie i opløsning, en mands kamp imod systemet og desperate menneskers forsøg på at finde mening og håb, når alting ramler, er inspireret af virkelige begivenheder.

Foruden Lie Kaas og Stenspil er blandt andre Sebastian Jessen, Nicolas Bro, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Henning Jensen og Tommy Kenter på rollelisten.

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam, står bag som henholdsvis instruktør, manusforfatter og producer. Brødrene Avaz slog i 2017 igennem med debutfilmen "Mens vi lever". Også denne films handling var inspireret af en virkelig historie.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce