Annonce
Debat

Dansk Folkeparti: Direktionen har handlet dybt kritisabelt

Det lokale medlem af regionsrådet fra Dansk Folkeparti, Lone Langballe, og hendes to kolleger vil ikke acceptere en region, som skal være båret af frygt for at sige sin mening. Foto: Morten Dueholm

Læserbrev: Ja, så er målet nået for os i Dansk Folkeparti i Region Midtjylland. To dygtige direktører på Hospitalsenhed Midt fyres på gråt papir, uden at hverken regionsråd eller forretningsudvalg orienteres inden.

En halv time før, pressemeddelsen sendes ud, sendes en mail til samtlige regionsmedlemmer med samme indhold som pressemeddelsen. Her står blot, at hospitalsledelsen i Hospitalsenhed Midt og direktionen ser forskelligt på den strategiske ledelse og og udviklingen af sundhedsvæsenet i Region Midtjylland.

Da jeg selv ringer ind, er svaret det samme, men at der på forretningsudvalgsmøde tirsdag den 18. september vil blive informeret - altså vi skal som forretningsudvalg gå her underdadigt og vente, til de høje herrer kan nedlade sig til at orientere os. Hvad ligner det??

Vores medarbejdere går i protest, og dialogmøder skal nu foranstaltes på bagkant. Foran venter et kæmpe arbejde med at klinke skårene. Hvilken medarbejder tror længere på, at der kommer noget godt ud af at ytre sig?

I Dansk Folkeparti i Region Midtjylland mener vi, at direktionen har handlet dybt kritisabelt. Begrundelsen er åbenlys. De har handlet direkte imod, hvad der god ledelsesstil, sat regionens omdømme over styr - til et sted, hvor demokratiet og dialogen er sat ud af spil.

Ja som et sted, hvor det er farligt at indvolvere sig. Vi vil have dialog, dygtighed og dristighed og ikke bøllemanerer mod ansatte, der varetager deres opgaver loyalt. Vi ønsker ansatte, der ytrer sig, så vi kan få den optimale behandling af vores patienter.

Bliver der sparet for meget, så kvaliteten sænkes, skal vi i regionsrådet vide det. Hvordan skal vi ellers kunne lave gode politiske beslutninger, hvis alt bliver forelagt os på baggrund af angst for repressalier. Vi afventer fortsat forklaring!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Den fjerne verden af mistillid ramte mig

Annonce