Annonce
Læserbrev

Dansk Folkeparti og den nye køreplan

Annonce

Læserbrev: Efter et erkendt nederlag ved valget i år har ledelsen i Dansk Folkeparti lagt hovedet i blød og haft møder med sit bagland for at finde den fællesnævner, der skal bære partiet ind i fremtiden. Det er værd at bemærke, at det ikke var Dansk Folkepartis politik, der led nederlag, for den sejrer videre i andre partier, der har forståelse for nødvendigheden af den stramme indvandrer/flygtninge politik. Det var selve partiet, der ikke levede op til vælgernes forventninger.

Sådan er politik, og selverkendelsen er ofte den styrke, der skal til for at komme på benene igen.

Dansk Folkeparti er fortsat et stærkt parti, der repræsentere hele den jævne befolkning uanset social status eller politisk overbevisning. Kald du blot din kollega på arbejdspladsen for medarbejder, men grundlæggende er det ordet arbejder, og det viser gerne, hvad man er. Således er vi flest i Danmark, nemlig lønmodtagere, uanset om vi har fået villa, Volvo og vovse.

Det er her, at Dansk Folkeparti nu skal finde sig selv igen. Efter en tid, hvor partiet har "snublet" lidt over sine egne fødder, skal der arbejdes for at finde den fælles identitet, som Danmark tidligere var kendt for at have i hele landet, og Dansk Folkeparti er om nogen vogter over de danske værdier.

Politik er ideologi, filosofi og en del patriotisme med national følelse, uden at det skal forstås nedsættende mod andre nationer. Det er kærlighed til sit land, folk og det fælles samfund, der omgiver os til daglig. Derfor er det også vigtigt, at Dansk Folkepartis repræsentanter forstår denne sammenhæng for at kunne yde det bedste for partiet i arbejdet fremover.

Enhver, der politisk repræsentere partiet som byrådsmedlem, regionsmedlem, folketingsmedlem eller vælger og støtte, bør derfor opfordres til at være mere synlig i det offentlige rum, blandt andet med informering til vælgerne om den pågående politiske dagsorden, så man undgår, at Dansk Folkepartis politik synliggøres af mere venstreorienterede folk, der ellers virker gode til at fortælle Dansk Folkeparti, hvad Dansk Folkepartis politik er. Det er misinformation, som borgerne hører fra disse propagandister, men det er desværre synligt i den offentlige debat.

Der er fortsat god grund til at tro på Dansk Folkeparti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Annonce